Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρομερές ατάκες του «Κατάσκοπου» - Ο Σκασίλας, ο παγκίτης Πόζογλου και ο έξω φρενών

«Η μπλαζέ Βέροια έφαγε την σφαλιάρα που χρειαζόταν!»
Και ξαφνικά, εκεί που πας «τρένο» και έχει «4 στα 4», έρχεται μια αναπάντεχη σφαλιάρα που σε κατεβάζει από το ροζ συννεφάκι που ζούσες. Η Βέροια πήγε στις Σέρρες, ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο και με νοοτροπία πολύ μεγάλης ομάδας, υποτιμώντας τον αντίπαλο και το πλήρωσε! Μάγκες, αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, θα μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθειας. Η ήττα από τον Πανσερραϊκό μας προσγείωσε απότομα και μας έδειξε πως αν δεν ματώσεις στον αγωνιστικό χώρο, αν δεν δώσεις και την τελευταία ρανίδα του αίματος σου, δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και κυρίως δεν είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά του αγώνα, δεν θα πάρεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Θεωρώ πως η «Βασίλισσα» πλήρωσε το μπλαζέ ύφος που είχε πριν και κατά την διάρκεια του ματς. Αυτή η ήττα, αν αξιοποιηθεί σωστά από την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, θα είναι ένα καλό μάθημα για την συνέχεια. Τώρα όλοι αντιλήφθηκαν πως για να πάρεις την κούπα της Football League, θα πρέπει να πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου.

Τώρα που το θυμήθηκα, ρε εσύ Δερμιτζάκη είναι δυνατόν να μην ξεκινάς τον Πόζογλου στην αρχική εβδομάδα; Στο ματς με τον Αλμωπό, την ώρα που ήσουν στρυμωγμένος, τον βάζεις αλλαγή και σε ξελασπώνει με δύο γκολάρες. Και εσύ τι κάνεις; Την επόμενη αγωνιστική, τον αφήνεις και πάλι στον πάγκο! Και τον φωνάζεις πάλι στο δεύτερο ημίχρονο, μπες και σώσε με! Ε, όχι, δεν πάει έτσι. Ο παίκτης είχε ψυχολογία, είχε ρέντα και εσύ του κόβεις τα φτερά. Λάθος!

Μα καλά είναι δυνατόν να σε νικήσει ο... Σκασίλας; (Στοΐλας λέγεται φίλε «Κατάσκοπε»!). Πες το και έτσι! Βλέπεις πως το ματς δεν σου βγαίνει, είσαι στο 85', πάρε τον βαθμό της ισοπαλίας και θα είσαι μόνος πρώτος στην βαθμολογία. Τώρα συγκατοικείς με Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου στους 12 βαθμούς.

Από την άλλη έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου για αυτόν τον Σιμόνι. Το παιδί αυτό δεν κάνει να τον βάζεις έξω... φρενών και πάνω στον ασβέστη. Τον καταστρέφεις εκεί. Άσε που δεν είναι και καλός στο τακτικό κομμάτι. Είναι «μανούλα» για μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί είναι το προσόν του. Αν σε κάθε επικίνδυνη φάση δεν έχεις δύο παίκτες μέσα στην περιοχή, γκολ δεν μπαίνει. Έτσι παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν μιλάω αναγκαστικά για 4-4-2, αλλά να δώσεις εντολή, κάθε φορά που φτάνεις με αξιώσεις, οι χαφ σου ή οι εξτρέμ σου να πατάνε μέσα στην περιοχή.

Τα είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, η ομάδα χρειάζεται τρεις καλές μεταγραφές. Έναν καλό και γρήγορο αμυντικό, έναν χάφαρο που θα σου δημιουργεί παιχνίδι, θα σκοράρει και θα σκίζει την αντίπαλη άμυνα με τις κάθετες πάσες του και έναν επιθετικό που θα σου κάνει 10 με 15 γκολ στο πρωτάθλημα!

Kαι τώρα έχεις τον Θεσπρωτό μέσα στην έδρα σου. Μια ομάδα που στο περσινό πρωτάθλημα ήρθε στη Βέροια και σου πήρε το Χ. Αν και πάλι έχεις την ίδια νοοτροπία, θα κάνεις γκέλα! Πρέπει να νικήσεις και με καλή εμφάνιση. Να δείξεις πως πήρες το μάθημα σου από τα «Λιοντάρια» των Σερρών.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ