Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκε το έργο της αντικατάστασης του Τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας της Αντικατάστασης και ολοκλήρωσης του ελαστικού τάπητα, προϋπολογισμού 605.060,26 ευρώ, από πιστώσεις του προγράμματος «Φιλόδημος». Σχετικά ο Δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε: «Παραδίνουμε σήμερα το δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας, που αποτελεί πλέον ένα χώρο άθλησης για όλους τους πολίτες του Δήμου μας, με νέο ελαστικό τάπητα, αποστραγγιστικό δίκτυο και με αναβάθμιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου.

Το δημοτικό στάδιο αποτελεί ένα στολίδι για τη πόλη μας, ανήκει σε όλους μας και θα πρέπει όλοι μας να το διατηρούμε καθαρό. 
Προχωράμε στο έργο μας, με τη προσπάθεια να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιο Συναδινό και το πρώην βουλευτή κ. Χρήστο Αντωνίου, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του έργου”.».

3 σχόλια:

  1. Αυτα να τα βλεπει ο δημος Βεροιας π ουτε κολυμβητηριο σαν το Δημο Ναουσας αλλα ουτε τετοιο γηπεδο σαν τον Δημο Αλεξανδρειας εχουμε..ασχολουμαστε μονο με την τιμη του συμπυρινου και τις αποζημιωσεις. Οι αλλοι δημοι για να μην αναφερω αλλους νομους, εχουν φτασει στο φεγγαρι και δω συνθηκες 1980 βιωνουμε..αλλα να ψωφισει η κατσικα του γειτονα ειμαστε..να μας χαιρομαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...στον ελαστικο ταπητα παταμε μονο με αθλητικο υποδημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο δήμο Βέροιας ούτε είχαμε , ούτε έχουμε και ούτε θα έχουμε αθλητικές εγκαταστάσεις , μέσα στην πόλη μας εννοώ . Αυτά μας αξίζουν και χειρότερα . Έχουμε όμως από τον μεγαλύτερο μέσο όρο πανελλήνια σε καφετέριες , αυτό κι αν είναι επένδυση στα νιάτα και στη βελτίωση της υγείας μας . Ευτυχώς έχουμε τα δημοτικά ποδήλατα (χωρίς όμως ποδηλατοδρόμους) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ