Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα γκάζια τίτλου, οι τρεις ταχύτητες και τα 10.000€

Την επικράτηση της Βέροιας μέσα στον Πιερικό με 0-1 την χαρακτηρίζω ως γκάζια για τον τίτλο. Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, η ομάδα έδειξε πως είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Έχει αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές της εκτός έδρας στον πρώτο γύρω (Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Καβάλα, Πιερικό) και έχει στο ενεργητικό της δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Μια πολύ καλή συγκομιδή βαθμών που δίκαια την φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Με λίγα λόγια έφυγε το βαρύ πρόγραμμα και τώρα έχει να αντιμετωπίσει τις επόμενες δύο αγωνιστικές την Τρίγλια εντός και την ΑΕΠ Κοζάνης εκτός. Με άλλες δύο σερί νίκες θα ξεφύγει από τους διώκτες της και μπαίνει σε τροχιά κούπας. 

Στην Κατερίνη μίλησε η φανέλα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Η «Βασίλισσα» πήρε μια επαγγελματική νίκη με γκολ του Πασά. Για ακόμη ένα ματς έμεινε «άσφαιρος» ο Λουκίνας, κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα. Η άμυνα κράτησε και πάλι το μηδέν, αποδεικνύοντας την καλή δουλειά που γίνεται στο Ταγαροχώρι. Σε οκτώ αγωνιστικές, έχεις δεχθεί μόλις δύο γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Από την μια ξεχώρισαν Καβάλα, Πανσερραϊκός και Βέροια, στην μέση της βαθμολογίας θα μάχονται Πιερικός, Ολυμπιακός Βόλου και Θεσπρωτός και από εκεί και πέρα στην ουρά θα δώσουν την μάχη τους η Τρίγλια, ο Αλμωπός, η Καλαμαριά και η ΑΕΠ Κοζάνης. 

Μην ξεχνάμε πως στα σκαριά βρίσκεται και πάλι μια νέα αναδιάρθρωση, με την Super League 2 να χωρίζεται σε δύο ομίλους των 16 ομάδων (Βορράς-Νότος).

Ο Δερμιτζάκης με την πολύτιμη βοήθεια των Τσαλουχίδη και Τρούπκου κάνουν πολύ καλή δουλειά και έχουν βρει την χημεία μεταξύ τους. Το ξαναλέω για πολλοστή φορά, η διοίκηση από τώρα πρέπει να αρχίσει τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων της Super League 2, χρειάζεσαι τουλάχιστον τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι. 

Και κάτι τελευταίο θα πρέπει η κυβέρνηση να αρχίσει σιγά-σιγά να ανοίγει τα γήπεδα. Σ' ένα Δημοτικό Στάδιο Βέροιας που έχει χωρητικότητα 10.000 θέσεων, δεν είναι και τόσο δύσκολο να τοποθετηθούν 1.000 φίλαθλοι, φορώντας μάσκες και ανοίγοντας όλες τις θύρες να διασκορπιστούν παντού. Ο καθένας θα έχει απόσταση 5-10 μέτρων από τον διπλανό του και ελαχιστοποιούνται οι κίνδυνοι. Πρώτον ο κόσμος θα δει λίγο μπαλίτσα που τόσο του έχει λείψει και δεύτερον, θα είναι σημαντική οικονομική ανάσα για τις διοικήσεις που χρειάζονται πόρους για να επιβιώσουν αυτήν την δύσκολη περίοδο. 1.000 εισιτήρια από 10 ευρώ είναι μάνι-μάνι 10.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ