Quantcast

http://picasion.com/

3 θετικά δείγματα στα rapid test στον Προμηθέα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Απριλίου 2021, η διαδικασία των δωρεάν γρήγορων τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) στον Προμηθέα, που διοργάνωσε ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ στην Ημαθία. Ο δειγματοληπτικός έλεγχος διεξήχθη στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας, με την διαδικασία να επιβλέπει καθ' όλη τη διάρκεια ο Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Κώστας Ρίζος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, από τα 137 δείγματα, βρέθηκαν τρία (3) θετικά, με τον δείκτη θετικότητας να διαμορφώνεται στο 2,1%.

Παράλληλα με το τεστ, οι πολίτες που προσήλθαν στην διαδικασία, είχαν την ευκαιρία -λόγω του ότι οι δειγματοληψίες έγιναν στον χώρο του ΚΕΜΑΕΔ- να ρίξουν και μια ματιά στις φετινές λαμπάδες που δημιούργησαν τα παιδιά και οι φίλοι του ΚΕΜΑΕΔ (Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες) για το πασχαλινό bazaar, που λόγω των συνθηκών, τα προϊόντα του μπορείτε να τα δείτε μέσω στης σελίδας του ΚΕΜΑΕΔ στο facebook.

Δείτε φωτογραφίες:












2 σχόλια:

  1. Ἐρώτησι 1: Ἂν αὐτοί οἱ 3 αὔριο βρεθοῦν ἀρνητικοί, θ' ἀφαιρεθῇ ὁ ἀριθμὸς 3 ἀπό τά «κρούσματα»;

    Ἀπάντησι 1: Ὄχι.



    Ἐρώτησι 2: Ἂν βρεθοῦν «θετικοί» στό ἑπόμενο κομπογιαννίτικο τέστ, θά προστεθοῦν ἀθροιστικῶς ὡς «νέα κρούσματα στήν Ἠμαθία», ἐνῷ θά πρόκῃται γιά τά ἴδια πρόσωπα;

    Ἀπάντησι 2: Ναί.


    Ἐρώτησι 3: Ἂν - ὅ μή γένοιτο - κἄποιος ἀπό αὐτούς τούς 3 ἀσυμτωματικούς, τάχα «θετικούς» ἀποβιώσῃ αἰφνιδίως π.χ. ἀπό ἐγκεφαλική αἱμορραγία, θά καταγραφῇ ἀριθμητικῶς ὡς θῦμα τοῦ κοροϊδοϊοῦ;

    Ἀπάντησι 3: Ναί._

    #ΠΕΟΔΥ_είσαι, ἄνευ ἑτέρου._




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
    Η ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ.
    ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΜΟΛΥΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ