Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έσπασε το φράγμα των 10.000 εμβολιασμών η Ημαθία

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι εμβολιασμοί στην Ημαθία. Τόσο στα Νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας όσο και στα Κέντρα Υγείας και τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού, καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας δέχονται το εμβόλιο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Σύμφωνα με τις καταγραφές, μέχρι στιγμής, έχουν εμβολιαστεί περίπου 10.272 άτομα στην Ημαθία (6.713 με την πρώτη δόση και 3.559 και με την δεύτερη δόση), ενώ πανελλαδικά ο αριθμός φτάνει τους 921.189. Να σημειωθεί ότι με την ίδια ένταση εμβολιάζονται και οι όμοροι νομοί της Μακεδονίας. Για παράδειγμα στην Πιερία έχουν εμβολιαστεί 8.105 πολίτες, στην Πέλλα 11.749, στην Κοζάνη 10.563, Σέρρες 10.097, στο Κιλκίς 6.867 και στην Χαλκιδική 6.883.

6 σχόλια:

  1. ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΜΠΟΥΜΜΜ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μας ενδιαφέρει η προσωπική σου, μη ζωή ...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ...

      Διαγραφή
  2. Σε σχέση με τους κεντροευρωπαιους άξιους ,οι δικοί μας είναι λιγότερο άξιοι,και τα καταφέρνουν καλύτερα στο πρόγραμμα του εμβολιασμού. Πολύ ΑΞΙΗΛΑ έπεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 450 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΠΩΣ Κ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ..ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 428 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,ΒΙΩΜΑΤΑ,ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΙΝΗΤΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ..ΗΡΘΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ Κ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ..ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ JOHNSON & JOHNSON ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΚΡΥΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ