Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Και... είχαν αφορολόγητα και... οδηγούσαν μεθυσμένοι και... έφαγαν πρόστιμο για κορωνοϊό

Τρία σ' ένα... νοικοκυρεμένα!
Συνελήφθησαν χθες (11 Ιανουαρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα (απορρυπαντικά, τρόφιμα κ.α.) συνολικής αξίας 404,81 ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν. 

Επίσης ο ένας από τους συλληφθέντες διαπιστώθηκε να οδηγεί το όχημα υπό την επήρεια μέθης και να μην διαθέτει άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Τους επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

2 σχόλια:

  1. Δεν ήταν πάλι γύφτοι. Οι γύφτοι, προσαρμόστηκαν στην κοινωνία, ειναι καθ όλα νόμιμοι, νομοταγείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο το νομικο πλαισιο που ειναι το νουμερο 1 υπευθυνο για την ομαλη λειτουργια μιας κοινωνιας και ενος κρατους τουλαχιστον θα επρεπε να γραφετε την αληθεια...τι ημεδαποι???
    Πειτε οτι ηταν ρομα!!! Δωστε τα στοιχεια τους και τις φωτογραφιες τους...πειτε οτι μενουνα στο τον δρομο για λιμπατζη...αντι να δινονται τα στοιχεια των κακοποιων ωστε και ο κοσμος να ξερει να φυλαγεται αλλα και οι κακοποιοι να γινονται τα μαυρα προβατα δυστυχως το συστημα προφυλασει τους κακοποιους και τιμωρει τον νυκοκοιρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ