Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκοράρει κατά ριπάς ο Καλτσάς στην Κύπρο

Μετά από 75 ημέρες και έξι αγώνες (τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες, τέρματα 5-11), η Ανόρθωση έσπασε το ρόδι, πανηγυρίζοντας εκτός έδρας νίκη! Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της και έχοντας «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι της, επιβλήθηκε με 3-0 του Ολυμπιακού στο Μακάρειο Στάδιο και έφτασε στους 36 βαθμούς, πιάνοντας την Ομόνοια στην τρίτη θέση. Ο Νίκος Καλτσάς αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί του αγώνα. Ο Βεροιώτης εξτρέμ που σε άλλο ένα παιχνίδι είχε καλή απόδοση, πέτυχε τα δύο από τα τρία τέρματα, υπογράφοντας εν ολίγοις την 11η φετινή νίκη της ομάδας του. 

Το αξιοσημείωτο με τον 30χρονο είναι πως για πρώτη φορά σκόραρε δις σε παιχνίδι της Ανόρθωσης. Κάτι ανάλογο, πάντως, πέτυχε άλλες τρεις φορές στην καριέρα του. Δύο τέρματα σε ένα 90λεπτο είχε σκοράρει από μία φορά κατά τη θητεία του σε Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και Βέροια. 

«Κερδίσαμε εκτός έδρας μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό (28/10/20). Σκόραρα δύο γκολ, αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα», ανέφερε ο Νίκος Καλτσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ