Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποτροπιασμός στο Κιλκίς: Σκότωσε σκύλο με καραμπίνα!

Και φυλακή και 30.000€ πρόστιμο
Συνελήφθη χθες (14 Ιανουαρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας, πυροβόλησε και θανάτωσε με κυνηγετική καραμπίνα ένα σκύλο ημεδαπού. Η παραπάνω κυνηγετική καραμπίνα βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ. O δράστης θα λογοδοτήσει για την φρικιαστική του πράξη ενώπιον τον δικαστικών αρχών.

5 σχόλια:

  1. Αφού δεν μπορούσε να τον δαγκώσει ο σκύλος, θα τον δαγκώσει η εφορία, στην οποία θα διαβιβαστεί το πρόστιμο.
    Ούπς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ. ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΒΑΡΙΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά με τα ζωάκια αλλά ο Νομός πρέπει να προβλέψει και ποινές για αυτούς που έχουν κατοικίδια και ενοχλούν και δεν αφήνουν σε ησυχία τους γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό θα ήταν να μπαίνουν πρόστιμα σε αυτούς ώπου βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους και γεμίζουν ακαθαρσίες έξω από τα σπίτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί σχέση έχουν τα λάθη των ιδιοκτητών (μη μάζεμα κοπράνων ή γαβγίσματα ώρες κοινής ησυχίας) με το ίδιο το ζώο και μάλιστα με τον φόνο; Εξωραίζετε τον δολοφόνο με τις μπούρδες σας οι σχολιαστές, άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Και μένα με νευριάζει ο σκύλος μίας που γαβγίζει και με ξυπνάει αλλά δεν μισώ το ζώο και δεν θα το έβλαπτα ποτέ. Υποκριτές και αμόρφωτοι που έμμεσα δικαιολογούνε την πράξη του κτήνους όλοι όσοι βάζουν το αλλά μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ