Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομική καταδίωξη στην Πέλλα: Δεν σταμάτησαν σε σήμα της ΟΠΚΕ - 7 συλλήψεις

Συνελήφθησαν προχθές (13 Ιανουαρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, αρχικά εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγουν. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν σε φυγή, όμως εντοπίσθηκαν λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο οδηγός του οχήματος μετέφερε τα υπόλοιπα άτομα με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από την χώρα. Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

3 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε μια χώρα κωμωδία άνευ προηγουμένου. Συνελήφθησαν για διευκόλυνση μή νόμιμης εξόδου απο τη χώρα. Για μη νόμιμη είσοδο στη χώρα, υπάρχει κάτι; Αυτά υπογράψανε; Να μπαίνουν τα μπουλούκια και να μην μπορούν να κάνουν το ίδιο για να φύγουν; Γιαυτο ειμαστε του κλότσου και του μπάτσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην κάλπη κι αυτά να θυμάσαι μ...κα ψηφοφόρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ