Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια, ο ΠΑΟΚ και τα 8,5 εκατ. ευρώ της Νόριτς

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει το «μπαμ» στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος αριστερός μπακ θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς αναμένεται να υπογράψει στην Αγγλία. Η συμφωνία του Δικεφάλου με την Νόριτς θα πρέπει να θεωρείται οριστική, με τον 25χρονο διεθνή αμυντικό να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει μέσα στα επόμενα 24ωρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τους «ασπρόμαυρους», πιο συγκεκριμένα από τον Γιώργο Σαββίδη, καθώς μέσα από τις προσωπικές διαπραγματεύσεις του Όλαφ Ρέμπε με τους ανθρώπους της Αγγλικής ομάδας, κατάφεραν να φτάσουν σε μια εξαιρετική συμφωνία η οποία στο σύνολο της θα αποφέρει στο ταμείο του «Δικεφάλου» το ποσό των 8.500.000 ευρώ (με τις 500.000 να καταβάλλονται άμεσα) ενώ προβλέπεται και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. 

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Γιαννούλης, με καταγωγή από την Κατερίνη, έκανε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στη Βέροια, καθώς αγωνίστηκε με τα χρώματα της «Βασίλισσας του Βορρά» στην Super League. Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Ημαθία θεωρήθηκε εξαιρετικό ταλέντο και αμέσως έπαιξε βασικός στην ομάδα. 

Για όσους ζούσαν από κοντά τις προπονήσεις στο Ταγαροχώρι, έκαναν λόγο για έναν σπουδαίο αθλητή που μια μέρα θα αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο. Ποιος να το φανταζόταν τότε πως μερικά χρόνια αργότερα, η χρηματιστηριακή αξία αυτού του παίκτη, θα άγγιζε τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ