Quantcast

http://picasion.com/

Καραμίχος στο «The 2night Show»: «Έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου»

Ο Γιώργος Καραμίχος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε ανοιχτά για την επαγγελματική του πορεία, την οικογενειακή του ζωή, αλλά και τη μετακόμισή του από την Αμερική στην Ελλάδα. Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς «Ήλιος», σχετικά με τον γιο του και το πως διαχειρίζεται τη δουλειά και την αναγνωρισιμότητα του πατέρα του, εξήγησε: «Γενικώς αποφεύγω να βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση, θα κάνουμε άλλα πράγματα. Κάποιες φορές ο μικρός βλέπει μαζί με τη μαμά του. Έρχεται κάποιες φορές και στο γύρισμα, ξέρει τη δουλειά που κάνω», ενώ πρόσθεσε:

«Στον δρόμο πολλές φορές που με χαιρετάνε διάφοροι ή φωνάζουν ‘Γειά σου αστυνόμε’ με ρωτάει μετά “τον ξέρεις εσύ αυτόν; Αυτός σε ξέρει; Και έτσι συνεννοούμαστε» υποστήριξε γελώντας ο καλλιτέχνης από τη Βέροια.

Σχετικά με την επαγγελματική πορεία του, αλλά και με τις πιθανότητες που έχει ένας καλός ηθοποιός να κάνει μια «αποτυχία»:

«Έχω κάνει τρελές αποτυχίες. Έχω κάνει πράγματα που δεν θα ήθελα ή που αν θα τα ξανά έκανα θα ήταν αλλιώς. Ακόμα και ηθοποιοί όπως η Meryl Streep που προσέχει πολύ τις επιλογές της, θα δεις ότι τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες πιο μέτριες ταινίες. Δεν μπορείς να προβλέψεις. Όταν χάνεις την ενέργειά σου ή όταν αυτό που κάνεις δεν πετυχαίνει τότε μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Θα απογοητευτείς, θα στεναχωρηθείς αλλά μετά θα ξέρεις γιατί απέτυχε» τόνισε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Για την μετακόμιση από το Λος Άντζελες στην Ελλάδα και το πως το χειρίστηκαν τα παιδιά του, υπογράμμισε:

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα στην Ελλάδα. Ο γιος μου και η μητέρα του ήρθαν για ένα μήνα το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν στην Αμερική. Χαίρομαι γιατί τους βλέπω να είναι ευτυχισμένοι, είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά σου να είναι καλά. Και η κόρη μου που είναι μακριά είναι η πρώτη φορά που τη βλέπω τόσο ευτυχισμένη στη ζωή της. Ο γιος μου αισθάνεται μεγάλη οικειότητα γιατί από τότε που γεννήθηκε ερχόταν και περνούσε τουλάχιστον δυο μήνες στην Ελλάδα. Είναι πολύ ευτυχισμένος στο σχολείο, με το που είπαμε αν θα μείνεις δεν το συζήτησε καν, δεν ήθελε να γυρίσει πίσω, έχει κάνει πολύ καλούς φίλους, έχει ανθρώπους που αγαπά εδώ, έχει τέσσερις νονούς και οικογένεια, αισθάνεται οικειότητα εδώ. Γενικώς, περνάμε καλύτερα εδώ». 

Δείτε το video της συνέντευξης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ