Quantcast

http://picasion.com/

Διαδικτυακό πρόγραμμα προπονήσεων στον Φίλιππο

Μ' ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προπονήσεων για τους όλους τους αθλητές και αθλήτριες συνεχίζεται η δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής του Φιλίππου Βέροιας από τη στιγμή του κλεισίματος των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης. Το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα λαμβάνει χώρα δύο φορές την εβδομάδα κι έχει εκπονηθεί από τη συνεργαζόμενη με την Ακαδημία μας εξαίρετη γυμνάστρια Μένια Καζάκη. Σίγουρα η ατομική άσκηση στο σπίτι ή στην αυλή δεν μπορεί επ´ ουδενί να υποκαταστήσει την ομαδική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές στις 4 γραμμές του γηπέδου, αλλά πρέπει όλοι και για όσο διάστημα χρειαστεί να σεβαστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν επιβληθεί, για να γυρίσουν στα γήπεδα το συντομότερο δυνατό.

Στόχος της άσκησης στο σπίτι κατά την διάρκεια της καραντίνας είναι:

• να περιορίσουμε τις οδυνηρές συνέπειες της καθιστικής ζωής και του εγκλεισμού
• να μειώσουμε τον ρυθμό απώλειας σε παραμέτρους της φυσικής κατάστασης
• να ασκηθούμε με ό,τι διαθέσιμο εξοπλισμό μπορεί να υπάρχει και κυρίως
• να ασκηθούμε με Ασφάλεια

Σκοπός είναι οι διαδικτυακές αυτές προπονήσεις να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού μας στο σπίτι. Για να γίνει αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μαζική συμμετοχή όλων των αθλητών/αθλητριών, αλλά ταυτόχρονα και των οικογενειών τους, καθώς το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθούμε όλοι σε φόρμα και να είμαστε σχετικά έτοιμοι να επανέρθουμε σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ