Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιερέας στην Κοζάνη χαστουκίζει πολίτη στη μέση του δρόμου

Μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά προκαλεί το βίντεο που κυκλοφόρησε από την Κοζάνη και στο οποίο φαίνεται ένας ιερέας να διαπληκτίζεται και στη συνέχεια να χαστουκίζει πολίτη στη μέση του δρόμου. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, ημερομηνία που το συγκεκριμένο βίντεο έφτασε στην ιστοσελίδα Kozanimedia. Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστός ο λόγος του καυγά και της επίθεσης του συγκεκριμένου ιερέα, ο οποίος δείχνει αρκετά εκνευρισμένος με τον πολίτη που δέχεται το χαστούκι και ακούγεται ευκρινώς να λέει «Γιατί με βαράς»;

Δείτε το video:

16 σχόλια:

  1. Το πιο πιθανό είναι να τον έβρισε το "Χριστό" και την "Παναγία", οπότε δικαιολογημένα Τον ράπισε. Πρέπει να μάθουμε και την αιτία. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αιτία δικαιολογεί το αποτέλεσμα. Ας μην ξεχνάμε πως ο πιο πράος και εγκρατής, ο Άγιος Νικόλαος, στην Α' οικουμενική σύνοδο, έριξε μία χαστουκάρα στον αιρετικό Άρειο για τις βλάσφημες βλακείες κατά της Τριαδικότητας του Θεού.
    Η καθαρή ορθοδοξία δεν διδάσκει μόνο την αγάπη του χαϊδέματος, αλλά και την αγάπη της σφαλιάρας, όπου καθήστανται δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άξιος αιλλοινας και μανκεδονας

      Διαγραφή
    2. αδερφέ συγκεντρώσου και μη γράφεις βλακείες

      Διαγραφή
    3. Αν ήξερε από πριν ότι θα μαζέψει ένα μπουκέτο με ψιλές, θα έβριζε τα θεία? Δε νομίζω. Και ο παππάς φαίνεται 2μετρος και βαρβάτος.

      Διαγραφή
    4. Ομως σε παρακαλώ πές μου. Η βία της σφαλιάρας μενει μονο στη σφαλιάρα; Εχει και παρακάτω; Εχει ράβδο, λίθο ή κατι άλλο; Εδω σε θέλω. Για πες! Εαν εσενα σου αρέσει το ζάσταβα κι εμένα η φίατ και δεν μπορω να σε πείσω, πέφτει σφαλιάρα; Και βεβαια σεβασμός στα θέλω και πιστεύω των άλλων. Αλλα απο σφαλιάρες αρχισαν πολλά χρόνια πριν και να που φτάσαμε.

      Διαγραφή
    5. Καθαρή Ορθοδοξία; Απο τι ειναι καθαρή; Απο κορονοιό,απο γλυκάνισο, απο βούλιαρη ή απο αίμα; Και αν εισαι βαρβάτος μπορεις να κοπανάς; Να ρίχνεις μπουκέτα; Εγω που ειμαι κοντός, μονο θα τρώω δηλαδή;

      Διαγραφή
    6. Οι παραλληλισμός που κανείς είναι ρηχός. Είναι το ίδιο ή διαφωνία για τις άψυχες λαμαρίνες με το βρίσιμο της μάνας, ή ακόμη χειρότερα τα θεία?
      Κάτσε ηρέμησε, πιες μία γκαζόζα, για να σκεφτείς νηφάλια.

      Διαγραφή
    7. ΟΚ. Κάθισα, ηρέμησα αλλα ήπια νερό. Δεν απάντησες στην ερώτησή μου όμως φίλε μου. Ναι. κάποιος ανόητος, έβρισε τα Θεία. Σταματάμε στη σφαλιάρα ή εχει κι άλλο; Που σταματάει η βία; θελω να δω τι θα πεις εσυ. Γιατί κάποιοι άλλοι, λένε οτι του παίρνουμε το κεφάλι. Κάθε άπιστος αξίζει να πεθάνει και εγω εχω ιερό καθήκον , να του το πάρω.

      Διαγραφή
    8. Ώπα φίλε, το τράβηξες τώρα. Δε μίλησα για θάνατο και κεφάλια. Αν δεν βάλει μυαλό με ένα-δυο χαστούκια και αυτά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και χωρίς εγωϊσμό, τότε τον αφήνεις στην κρίση του Θεού, είναι άξιος της μοίρας του γιατί και τα ζώα είναι πιο συνετά.
      Το δικαίωμα της ζωής ανήκει μόνο στον Ζωοδότη Κύριο.

      Διαγραφή
  2. όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παλι πιστευω πως δεν προκειται για αληθινό παπά. Μαλλον ειναι καποιος ρουβίκωνας επικυρηγμενος, που κυκλοφορει ετσι για να γλυτωσει τη συλληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hellas Makedonia το έκαψες το μυαλό που είχες αν είχες. Θα σου επισημάνω μόνο το γεγονός ότι οι Ισλαμιστές λειτουργούν με την ίδια λογική προς τους "άπιστους". Αυτή η σφαλιάρα είναι αιτία ξυρίσματος και μάλιστα κόντρα του ανόητου ρασοφόρου που ντρέπομαι να τον αποκαλέσω ιερέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπη στον ιερεα. Δεν ειναι αξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψάχνουν για ανώτατο Εισαγγελέα ρε σχολιαστές σε πολλές χώρες αλλά κ για Παγκόσμιο Κυβερνήτη !
    Φτιάξτε κανένα βιογραφικό ...
    Ολα τα ξέρετε, δίκιο σε όλα έχετε και πάνω από όλα είστε οι Άσφαλτοι που έλεγε η Άντζελα !!
    Ο ΑΝΑΜΆΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε σείς τι τσακώνεστε ? Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο, δεν σας το έμαθαν στο νηπιαγωγείο επίσης χούντας ? Κάποιος να του τραβήξει άσχημα το αυτί του παπά, ποιος ξέρει πόσες άλλες φορές έχει σηκώσει χέρι , ο ανθρωπάκος φαίνεται αδύναμος ν´ αντιδράσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ