Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρομοκρατικό χτύπημα με 5 νεκρούς στη Βιέννη: Βεροιώτες έζησαν την φρίκη του μακελειού - Σοκάρει το video

Με ποσταρίσματα στα social ενημέρωναν πως είναι καλά στην υγεία τους
Συγκλονισμένη είναι η διεθνής κοινότητα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που συνέβη στην Αυστρία. Τη στιγμή της επίθεσης, οι δρόμοι στο κέντρο της Βιέννης ήταν γεμάτοι κόσμο που, λόγω και της σχετικά υψηλής θερμοκρασίας για την εποχή, ήθελε να βγει την παραμονή πριν από το δεύτερο lockdown που τέθηκε σε ισχύ τα μεσάνυχτα στην Αυστρία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, η επίθεση διαπράχθηκε αρχικά σε έξι σημεία σε άμεση γειτνίαση με την οδό στην οποία βρίσκεται η Εβραϊκή Συναγωγή της Βιέννης. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί 5 νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

Στην χώρα υπήρχαν και δεκάδες Βεροιώτες που είτε είχαν ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής. Μάλιστα, ορισμένοι εξ αυτών με κοινοποιήσεις τους στα social media ενημέρωσαν τα συγγενικά τους πρόσωπα πως είναι καλά στην υγεία τους και δεν διέτρεξαν κανέναν απολύτως κίνδυνο. 

Εικάζεται πως η Βιέννη είχε δεχθεί την επίσκεψη δεκάδων πολιτών από την Ημαθία, μιας και τις προηγούμενες ημέρες, γνωστή αεροπορική εταιρεία low cost είχε βγάλει προσφορές Θεσσαλονίκη - Βιέννη αξίας 15 ευρώ πήγαινε-έλα. Όπως είναι λογικό, η τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά της Ευρώπης, έφερε μεγάλη αναστάτωση στους συμπολίτες μας, οι οποίοι και παρέμειναν έγκλειστοι στα ξενοδοχεία.

Τα βίντεο της φρίκης - Ο τζιχαντιστής εκτελεί εν ψυχρώ άοπλο πολίτη:

6 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατι μας εκπλήσσει. Απλά, ηταν άπιστος. Αρα, ειχε όλο το δικαίωμα να του πάρει το κεφάλι. Δεν θα ανατρέξω στην ιστορία για να καταθέσω καταστάσεις. Ηταν "ανήλικος", άρα ευάλωτος; Ναι. Αυτα που διδάχθηκε απο μικρός, ήταν γύρω απο το οτι ο Θεός είναι μεγάλος και αν δεν συμφωνείς εσυ σου παίρνω το κεφάλι; Ναι. Εμεις γεμίσαμε την χώρα και απο "ευάλωτους ανήλικους" χωρις να ξέρουμε ποιοί ακριβως ειναι, απο που ειναι και τι διδάχτηκαν μεγαλώνοντας; Ναι. Υπάρχουν, πολλές ή λίγες δεν εχει σημασία,πιθανότητες να υπάρχουν ανάλογης πρόθεσης "ανήλικοι" σε κάθε σημείο της χώρας; Ναι. Υπάρχουν μεσα στις χιλιάδες αυτών, φυτευτοί που απλα περιμένουν και εκτελούν εντολές σκοτεινών δομών; Ναι. Το , μικρο ή μεγάλο δεν εχει σημασία, έγκλημα εκτοξεύτηκε παντου οπου υπάρχουν δομές "ευάλωτων;". Ναι. Οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι, μας δίνουν λεφτά για να τους κρατήσουμε εδώ; Ναι. Δεν καταλαβαίνω, αφου ειναι τοσο φιλάνθρωποι, γιατί ξοδεύουν λεφτα σε μας και δεν τους παίρνουν μαζί τους; Γιατί αναγκαστικά φύτεψαν όλους αυτους τους αγνώστους που μας κοιτουν με μισό ματι ως απίστους, σε κατοικημένες περιοχές και δεν τους απομόνωσαν ωστε να διαπιστώσουμε τι καπνό φουμάρουν, και εάν νομιμα , συμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, εισέβαλαν στη χώρα μας; Επι δεκαετίες, χωρες οπως η Γαλλία, δεν κατάφεραν να ενσωματώσουν το συντριπτικό ποσοστό των Μουσουλμάνων. Απλά γιατί δν ειναι θρησκευτική υπόθεση. Ειναι όλα. Δικαιοσύνη, Διοίκηση, εκπαίδευση κλπ , ειναι ενα. Καμια σχέση με τα Δυτικά δεδομένα. Αυτοι θα μας μπολιάσουν; Κι επειδη ο Θεός ειναι μεγάλος, πέστε μου τι έφταιγαν οι άγνωστοι νεκροί και της Αυστρίας; Εαν ηταν το παιδί σας; Εαν αυριο ειναι; Η κοσμοθεωρία τους, ειναι αιώνες πίσω μας. Το πολιτικό Ισλάμ, απλά υπάρχει διδάσκεται, χρησιμοποιείται και απλά περιμένει την πληθυσμιακή στιγμή να επιβάλει αυτα που θέλει. Ειναι το πιστευω τους απλά. Να επιβάλουν τα δικά τους. Εαν νομίζουμε οτι απλά αυτοί ειναι
    ακραίοι δολοφόνοι, κανουμε λάθος. Ειναι η κορυφή του παγόβουνου. Εκτιμώ οτι ακόμη ειμαστε στον βαθυ υπνο. Οταν ξυπνήσουμε Γάλλοι, Αγγλοι Πορτογάλοι, θα πετάξει το πουλί. Λέω. Αν ηταν ο γυός σου ο νεκρός; Θα το αφήσουμε στην τυχη, ανω βοά το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι καποιες φορες το εξής. Είναι γνωστες οι «αγωνιστικές» πορείες «αλληλέγγυων», ΑΝΤΙΦΑ, πολυπολιτισμένων , που διεκδικούν μαζι με μουσουλμάνους, δικαιώματα. Τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι τα μισα ή οποια μας βολεύουν. Αυτοι λοιπόν, να βρίσκονται σε κάποιο γραφείο στο Πακιστάν, κάποιου παπά τους. Κάποιου ιμάμη ή πως τον λένε και να διαμαρτύρονται . Με κοντές φούστες , με βαμμένα πράσινα μαλιά, με κολάν , για το ότι εχουν το δικαίωμα να φοράνε ότι θέλουν και να λένε ότι θέλουν. Πλάκα θε εχει. Να διεκδικούν οι ανεκδιήγητοι , αυτά που εχουν τωρα και θέλουν να καταργήσουν αυτοί τους οποίους υπερασπίζονται. Οι γυναίκες να ντύνονται όπως θελουν και αφου το σωμα τους είναι δικό τους , να πηγαίνουν με οποιον της αρεσκείας τους. Να διασκεδάζουν εως το πρωί με μουσική ντεθ μέταλ και να βγαινουν στην παραλία όπως θελουν. Βεβαια , θα τον πούν ότι είναι και άθεοι και διεθνιστές. Όταν θα χώσουν στην μπούργκα την πρασινομάλα ΑΝΤΙΦΑ, αν δεν την λιθοβολήσουν, και τον μάγκα ΑΝΤΙΦΑ με τα μαλιά ράστα, να τον στειλουν στο Ιράκ για τον Αλάχ. Και αφου τα ζήσουν όλα αυτά, να δραπετεύσουν από εκει , να ερθουν εδώ και να τους δω πάλι με τα Πακιστάνια να διεκδικούν αυτά που θελουν, ειπαμε, να μας καταργήσουν. Διεθνιστική αλληλεγγύη στους κατατρεγμένους ειπαμε. Να δουμε ποια από τις δυο βάρβαρες, φασιστικές ιδεολογίες θα διαλέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικό μου ειναι και το παραπάνω. ΤΣΕ. Τι συνέβη δεν ξέρω. Μήπως η διαχείριση ενοχλείτε, ισως οχι άδικα, απο τα μπόλικα που γράφω

      Διαγραφή
    2. Οι υποστηρικτές τους εδώ στην Ελλάδα δεν έχουν ιδέα πώς ζουν όλοι αυτοί στις χώρες τους ή στις άλλες χώρες όπου διαβιούν. Νομίζουν ότι ζουν ελεύθερα όπως οι Δυτικοί. Μια θεωρητική άσκηση είναι για τους υποστηρικτές η υποστήριξη όλων αυτών. Αν είχαν δει θα ήξεραν. Εύχομαι και ελπίζω να μην φτάσουμε σε σημείο να το δούμε, αν και τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς.

      Διαγραφή
  3. Και στα δικά μας, κούφια η ώρα, με τα μυαλά που κουβαλάμε όμως το βλέπω σίγουρο, αλλοίμονο στους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ