Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λειτουργία τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Βέροια

Με την κάρτα easy bike
Ο Δήμος Βέροιας προτρέπει τους πολίτες να χρησιμοποιούν τα κοινόχρηστα ποδήλατα. Για τον λόγο αυτό, δημοσίευσε ένα video που δίνει την λύση για να πηγαίνεις παντού με ποδήλατο. Βρες τα σημεία κοινόχρηστων ποδηλάτων στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, και ξεκλείδωσε το ποδήλατο σου με την κάρτα easy bike. Την κάρτα μπορείς να την κάνεις δική σου online. Μπες στο veroia.easybike.gr, ακολούθησε τα βήματα και παρέλαβε την στα διαθέσιμα σημεία στην πόλη.

13 σχόλια:

  1. Ας έκανε ο Δήμος πρώτα ποδηλατοδρόμους και μετά ίσως ο κόσμος να χρησιμοποιούσε το ποδήλατο. Βλέπεις τα ελάχιστα παιδιά να κάνουν ποδήλατο στα πεζοδρόμια ανάμεσα στους πεζούς, γιατί αν κατέβουν στο δρόμο κινδυνεύουν να τα παρασύρει κανένα λεωφορείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φαρισαϊσμός της τοπικής εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο!
    Καμία παρκίδα για ποδήλατα (εξαιρούνται τα ευφαντάστως ακαλαίσθητα κατασκευάσματα του δημαρχείου), κανένας ποδηλατόδρομος, καμία πρόνοια! Κατά τ' άλλα διαφημίζουμε τα "κοινόχρηστα ποδήλατα", προς όφελος οικονομικό - και μόνο - της εν λόγω εταιρίας και των μεσαζόντων! Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας ανακοινώσει εμάς τους δημότες του, ο Δήμος όταν κλείσει 12 μη ες το έργο του, πόσοι κατεβάσανε την εφαρμογη, πόσες ώρες ανά ημέρα χρησιμοποιηθηκε κάθε ποδήλατο και ήταν αυτό το έργο που έλειπε από την πόλη, η προειχαν αλλα.
    Το κακό με το Δήμο Βέροιας είναι ότι κάποιος αντιδήμαρχος επισκέπτεται μια ευρωπαϊκή πόλη, βλέπει κυλιόμενες σκάλες και ασανσέρ σε εξωτερικό χώρο, μπαπ στη εληα φυτρώνουν και ουτε το 0.5% των δημοτών η τουριστών δε τα έχει χρησιμοποιήσει. Ο άλλος είχε ποδήλατα μπαπ πάρτε ποδήλατα.
    Τυχεροί είμαστε που δεν επισκέφτηκαν καμία πόλη που έχει τελεφερίκ η ακόμη χειρότερο προβλήτα για ψάρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ολα αυτα αλλα κυριως θελουμε να φτιαξει τους δρομους , τις λακκουβες, τα πεζοδρομια που ειναι σπασμενα και ανωμαλα, τα παγκακια που δεν υπαρχουν αρκετα στα παρκα τα οποια ειναι σε μετρια κατασταση, στα μισογκρεμισμενα και επικινδυνα σπιτια, στα παρατημένα οικοπεδα, στα σκουπιδια. στα απλα και βασικα δωστε το βαρος και αφηστε για μετα ¨τα πολυ εξυπνα και μοντερνα".
      και τελος, δειτε τι θα κανετε με αυτη την πλατεια ωρολογιου και το χαλι της στο κυκλοφοριακο!!!

      Διαγραφή
  4. Ωραία δραστηριότητα αλλά...για πειτε μας σε ποιο δρόμο να τα χρησιμοποιήσουμε??Στο κέντρο με τη κινηση η κάτω από το περιφερειακο με τα τόσα σκυλιά.Παντως μυαλό κουκουτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Βέροια δεν είναι πόλη για ποδήλατα, είναι πολύ στενή και πολύ ανηφορική πόλη, ενώ έχει προστεθεί και το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χορός για τα ποδήλατα. Ειναι λάθος να προσπαθείτε να τα εντάξετε στην κυκλοφορία, αν πρώτα δεν δώσετε χώρο σε αυτά. Ο ποδηλατόδρομος δεν χωράει να γίνει παράλληλα με τους υπάρχοντες στενούς δρόμους των οχημάτων, χρειάζεται πεζόδρομους. Μην ξοδεύετε χρήματα σε καταδικασμένες πρακτικές, μόνο και μόνο για να πείτε ότι φέρατε χρήματα στην πόλη. Από τέτοια έργα μη λειτουργικά οι μόνοι που κερδίζουν είναι οι εργολάβοι που τα κάνουν. Θέλετε δεν θέλετε έτσι είναι τα πράγματα. Κάντε έργα που αποδίδουν στην πόλη και όχι στους εργολάβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγαλα εργα υποδομης στην πολη μας χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ν' ἀποστειρώνουν συνέχεια χεράκια, τιμόνια, σέλλες, (μέ Betadine, σἂν τὸν Κωνσταντῖνο Καντακουζηνό) καί νά φορᾶνε φίμωτρα - μάσκες οἱ ποδηλάτες. Εἶναι ἀπολύτως ὑγιεινό καί ἀσφαλές, βεβαιώνουν οἱ «εἰδικοί» (ἀπό τά Lidl καί τά ΑΒ)._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να κανετε εναεριους ποδηλατοδρομους πρωτα.
    εδω δε χωρανε τα αυτοκινητα στους 2-3 δρομους που εχουμε αν βαλουμε και ποδηλατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΣ(ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.ΕΦΕΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ??? Μαλλον σε νυχτερινο ΑΕΙ πηγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια που τα λύσαμε όλα τα άλλα προβλήματα αδέσποτα λακούβες στους δρόμους καθαριότητα κ κυρίως στα σχολεία ας τρέξουμε με τα ποδήλατα τι φτύσιμο θέλετε όλοι εκεί μέσα για ξεκουμπιστειται από τις καρέκλες σας να κάνετε κανένα έλεγχο στα σχολεία κ αφήστε τα δήθεν κ τα θεαθηναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον ποδηλατόδρομο που ξεκινάει από τα LIDL προς Κυδονοχώρι και καταλήγει στην Τεχνητή λίμνη έχει σκυλιά στην διαδρομή; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ