Quantcast

http://picasion.com/

Τζιουμάκας: «Το βόλεϊ στην καρδιά της Βέροιας»

Ο διεθνής διαγώνιος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Γιώργος Τζιουμάκας, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον Over fm 104.9. Μιλώντας στην εκπομπή «Overall» και τους δημοσιογράφους-παραγωγούς του σταθμού, Λένα Κάραλη και Σταύρο Κουράκο, ο 25χρονος «μπόμπερ» αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, την οργάνωση της διοίκησης, το.... χώρο που αρχίζει και κερδίζει το βόλεϊ στην «καρδιά» της Βέροιας, το Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς» και το φετινό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volleyleague. 

Τέλος ο άσος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας απεύθυνε συγκινητική έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για να γίνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να βρούνε νέα επαγγελματική «στέγη» οι αθλητές του Ηρακλή Πετ. 2015, που έμειναν χωρίς δουλειά μετά την λυπηρή αποχώρηση του «Γηραιού» από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ