Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Στάση Κεμπάπ» στη Βενιζέλου - Τέτοιο... κεμπάπ δεν έχεις φάει!

Delivery: 6981809799,
6970533926, 2331073923

Μάθαμε, ακούσαμε, διαβάσαμε για ένα διαφορετικό κεμπάπ στο κέντρο της Βέροιας και αποφασίσαμε να το επισκεφθούμε. Αφού πρώτα νιώσαμε το στομάχι μας να γουργουρίζει, κατευθυνθήκαμε στην οδό Βενιζέλου 56 για να δοκιμάσουμε αυτό το φημισμένο κεμπάπ, με συνταγή κατευθείαν από τον «Μπαϊρακτάρη» της Αθήνας. Και ενώ περιμέναμε να δούμε ένα κρέας που θα είναι στη σούβλα, έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως το γνήσιο και παραδοσιακό κεμπάπ φτιάχνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Μια ατόφια γεύση του καλοζυμωμένου, σχεδόν σκέτου κιμά που είναι τόσο ελαφρύ, που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα! Πραγματικά να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Τέτοιο κεμπάπ δεν έχεις ξαναφάει στη Βέροια...

Εκεί μας υποδέχθηκε ο κ. Αλέξανδρος, ο οποίος αφού μας καλωσόρισε στο ψητοπωλείο, μας μίλησε για την γευστική πανδαισία που προσφέρει το κατάστημά του και μας τόνισε πως όλα τα κρέατα είναι ολόφρεσκα και πολύ οικονομικά.

Η συζήτηση, όπως ήταν λογικό, περιστράφηκε γύρω από την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού που δεν είναι άλλη από το αυθεντικό κεμπάπ. Με προϋπηρεσία στον «Μπαϊρακτάρη», ο επιχειρηματίας, αποφάσισε να φέρει στην πόλη της Βέροιας, την γευστική μανία του Μοναστηρακίου. Εκεί όπου το Κεμπάπ θεωρείται η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Αθηναίων, αλλά και των ξένων τουριστών.

Το «Στάση για Κεμπάπ» άνοιξε πριν από λίγο καιρό και συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με τις ασυναγώνιστες τιμές. Ενδεικτικά, το ένα τεμάχιο προσφέρεται μόνο 1 ευρώ και το σάντουιτς από 1,80 ευρώ! Όλα τα σάντουιτς γαρνίρονται με πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα.

Εκτός από το κεμπάμπ που είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος μπορείτε ακόμα να απολαύσετε:

✔️ Πανσέτες
✔️ Σουβλάκι χοιρινό
✔️ Μπιφτέκι
✔️ Φιλετάκια Κοτόπουλο

Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

Τα τηλέφωνα παραγγελιών delivery είναι:
⇾ 6981809799
⇾ 6970533926
⇾ 2331073923


9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβερό κεμπάπ και φρέσκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο και δύναμη για την συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο κεμπάπ καλύτερο και από τον μπαιρακταρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έφαγα μια φορά για να δοκιμάσω... Εδώ και ένα μήνα έχω κεμπαποιηθει. Φοβερή νοστιμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε τις αμερικανικές και στηρίξτε τα ελληνικά μαγαζιά. Και φθηνός και ποιοτικός! Μπράβο σου Αλεξανδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω φάει 2-3 φορές και μου αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ νόστιμο χειροποίητο κεμπάπ και μια διαφορετική επιλογή, φοβερό Αλέξανδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά είναι πολύ νόστιμο. Μία συμβουλή από κάποιον που έχει φάει άπειρες φορές κεμπάπ σε Θανάση (κορυφαίος) & Μπαϊρακτάρη. Το τυλιχτό συνοδεύεται με τζατζίκι κι όχι μουστάρδα κέτσαπ , ενώ στη μερίδα υπάρχει και η επιλογή του γιαουρτλού (δύο πίτες κάτω σε σαγανάκι , 5 κεμπάπ και σως γιαουρτιού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ