Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ροζ κορδέλες στο Δημαρχείο της Βέροιας

Μια υπενθύμιση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού
Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Κάθε χρόνο, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος» σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και φορείς του τόπου, διοργάνωναν μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι εκδηλώσεις δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν, ωστόσο οι δράσεις περιορίστηκαν στη διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού αλλά και στον στολισμό με ροζ μπαλόνια και κορδέλες του Δημαρχείου Βέροιας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Το πρωί της Παρασκευής, ο φωτογραφικός φακός του veriotis.gr εντόπισε την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού του δήμου Βέροιας Γεωργία Μπατσαρά και μέλη του Εμπορικού Συλλόγου να στολίζουν με ροζ κορδέλες τα δέντρα που βρίσκονται στην πρόσοψη του Δημαρχείου Βέροιας, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Την επόμενη εβδομάδα τον στολισμό θα ολοκληρώσουν ροζ μπαλόνια ενώ το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου το Δημαρχείου θα φωταγωγηθεί με ροζ χρώμα.

Χθες το πρωί, η πρόεδρος, η γραμματέας και φίλες του συλλόγου στόλισαν με ροζ κορδέλες και μπαλόνια τον εξωτερικό χώρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών που βρίσκεται επί της οδού Μ. Καρακωστή στη Βέροια, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της πρόληψης.







3 σχόλια:

  1. αιρετοί που δεν τηρούν τα μετρα δίνουν περαιτέρω τροφή στους αρνητές.
    συμμαζευτείτε, δεν είναι κανένας άτρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. καθηγητής αγγλοσαξονικής και κραζει τις Η.Π.Α.
      που αν δεν υπήρχαν οι Η.Π.Α ούτε Pc (για να γραφεί αυτά που γραφεί) θα είχε ούτε και μακαρόνια.
      D.H σε πλήρη σύγχυσις.

      ΥΓ Η ατονία σου δεν κρύβεται με το πολυτονικο

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ