Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε γυναίκα από κορωνοϊό στη Βέροια

Ραγδαία είναι η επιδείνωση του κορωνοϊού, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο. Το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου, εκτός από τα 13 κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στην Ημαθία είχαμε και έναν θάνατο που ήρθε να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr πρόκειται για μια γυναίκα 65 ετών πο
υ έπασχε από σακχαρώδη διαβήτη ως υποκείμενο νόσημα. Τις τελευταίες ημέρες, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό, η υγεία της επιβαρύνθηκε αρκετά, με αποτέλεσμα σήμερα, έπειτα από λίγες ημέρες νοσηλείας, να καταλήξει στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

15 σχόλια:

  1. Τελικά, από αναπνευστική ανεπάρκεια πέθανε, ή από κορωνοϊό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με Hellas Macedonia όνομα κανένας ημιμαθής ή αμαθής βλακέντιος θα σαι.

      Διαγραφή
    2. Ποιος κατέχει την γνώση;
      Ποιος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ημιμαθής;
      Το δικαίωμα της γνώμης το έχουν μόνο όσοι έχουν την γνωση(σοφοί);
      Ποιο επικυνδηνος για την κοινωνία είναι ημιμαθής που εκφράζει γνώμη, η ένας βλαξ;

      Διαγραφή
    3. εσυ,
      μεγαλος γατος θα εισαι που απ το ονομα μπορεις και καταλαβαινεις τον αλλον!
      ασε που μια χαρα ελληνικοτατο ειναι το ονομα. αλλα εκει σας φτασανε καποιοι, να ακουτε Ελλας Μακεδονια Ελληνας και να... ξινίζετε.

      Διαγραφή
    4. Στα έσχατα χρόνια "...Και σκοτίσεσθαι η σοφία των πολλών".

      Διαγραφή
  2. ανεξαρτήτως αν η τηλεόραση βρίσκει αφορμές να υπερβάλει στην παρουσίαση θεμάτων για το covid 19, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. και επιτέλους ας σταματήσει ο κατήφορος των αρνητών, που θα ήταν πρώτοι στον να κατηγορήσουν κυβερνήσεις και θεσμούς αν δεν παιρνόταν κανενα μετρο και μας ξαμολούσαν.

    ΥΓ D.H αν ο ιος δεν υπάρχει κολα τον θεράπευσε τον και με το αντίσωμα σου θα σώσεις την ανθρωπότητα και θα γεμίσει και η τσεπη σου.
    ΥΓ2 D.H αν εκπληρώνονται προφητείες με τον Κορωναίο, αρα είναι να έρθει (Ο χριστος) αλλά τι λεω γραμματέας και φαρισαίος είσαι που θα το σταύρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητηρια στην οικογενεια. Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν μου επιτρέπεις, εντελώς καλοπροαίρετα, "ΓΕΡΑΝΟΙ". Σκέψου στον κόσμο μας, να υπήρχε μόνο ενας ηχος, ενα χρωμα, μια γευση, μονο μερα ή μονο νυχτα, μονο παγωνια ή μόνο καύσωνας. Μόνο χοντροί ή μόνον κοντοί. Μόνο μια φάτσα στους ανθρώπους και και απο ποτα, μονο βυσσινάδα. Απο φρούτα, μονο μούρα. Πόσο φτωχός θα ήταν ο κόσμος μας. Αλλος ειναι κοράκι στα μαθηματικά και άλλος στο κολύμπι. Αλλος στο κλάδεμα και άλλος στην αρχαιολογία. Μην απορρίπτεις κανέναν πόσο μάλλον απο ενα ονομα χωρις να τον ξέρουμε κιόλας. Δεν αμφιβάλω οτι, υπάρχουν και οι βλάκες και οι ηλίθιοι. Οταν τους γνωρίσουμε όμως. Πάντως κάτι θα κάνανε κι αυτοι. Δεν θα τους κλείναμε σε ενα μπουντρούμι, ουτε θα τους καίγαμε. Ειναι ττοσο δυσκολη η ανθρώπινη συνύπαξη. Κλέφτες , απατεώνες και οι αξιοπρεπείς. Εδω σαυτην την παρέα μας, να αφήσουμε τον καθένα να πει το μακρύ του και το κοντό του. Οπως κα΄λη ωρα εγω. Που ξέρεις. Απο τα πολλά και ισως απίθανα να δουμε λίγο φως. Ειμαστε αναγκασμένοι, να συνυπάρξουμε. Ο καθένας κάνοντας την παρέα του. Σίγουρα αυτα που μας ζορίζουν, ειναι τοσο εντονα και πολλά, που μας βγαίνει η ένταση. Δεν σου κανω τον δάσκαλο. Δεν ειμαι. Απλά, να φυγουμε απο κει που μας σπρώχνουν με βία κάθε μορφής. Τέλος, ας προστατέψουμε με κάθε τρόπο, τους ηλικιωμένους της οικογένειάς μας ή τους αρρώστους μας. Με κάθε τρόπο. Στο μονο που ειμαστε ανυπερασπιστοι, ειναι η απώλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες να σχολιάσω πρώτη φορά εδώ μόνο και μόνο για να σου δώσω συγχαρητήρια...ίσως το καλύτερο σχόλιο που διάβασα εδώ και αρκετό καιρό!Πολλά μπράβο από εμένα...Με μυαλά σαν το δικό σου η κοινωνία μας έχει ακόμα ελπίδες...

      Διαγραφή
    2. Νασαι καλά 1:09μ.μ. Απλά ο "ΓΕΡΑΝΟΙ", εβγαλε πολύ τσατήλα. Ποιος ξέρει τι σταυρο κουβαλάει κι αυτός. Ομως πριν τον "πόλεμο", η καλή προαίρεση βοηθάει και η συμπεριφορά ειναι ανάλογη με το ποιος ειναι απέναντι. Και του σαλονιου και του λιμανιού. Να τα λέμε εδω ελεύθερα μηπως και γινουμε καλύτεροι, γιατι πουθενα αλλου δεν μπορεις να μιλήσεις ελεύθερα σημερα. Και αφορμή για ολο αυτο ηταν το "HELLAS MACEDONIA". Να μην μπορεις να χρησιμοποιήσεις τη σημαία, το ΕΛΛΑΣ, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , γιατι θα σε βαφτίσουν ακροδεξιό και φασίστα. Το γιατί, με ζορίζει να καταλάβω.

      Διαγραφή
  5. Τα λογια ευκολα τα πιστευουν καποιοι!!!και οσο για το θεμα των αρνητων..εσεις οι θετικοι εχετε καμια πληροφορια απο τα μεγαλα κεφαλια;;γραψτε μας εδω η βγειτε στα καναλια να ενημερωθουμε και εμεις μπας και αλλαξουμε γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγο σεβασμό στην οικογένεια της Θανουσας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γυναίκα που κατέληξε δεν έπασχε απο καμμια αναπνευστική ανεπαρκεια, αλλά από σακχαρωδη διαβητη ως υποκείμενο νόσημα. Αιτία θανάτου καρδιακη ανακοπή επι εδάφους πνευμονίας λόγω COVID-19 προς αποκατασταση της αλήθειας. ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (θυγατέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό παράδεισο στη μανούλα σου Βασιλική, εγώ την έχασα στα 91 της ,πέρασαν τέσσερα χρόνια και δεν υπάρχει στιγμή που να βγαίνει από τη μνήμη μου. Να είστε εσείς γεροί να την τιμάτε.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ