Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτίστηκε στα ροζ το Δημαρχείο Βέροιας

Στα ροζ «ντύθηκε» το απόγευμα της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020 η πρόσοψη του Δημαρχείου της Βέροιας, στο πλαίσιο εκστρατείας ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και κινητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και η φωταγώγηση με ροζ χρώμα του Δημαρχείου ήταν η μοναδική -λόγω της πανδημίας- δράση που έγινε φέτος στο πλαίσιο της εκστρατείας. Την εκδήλωση φωταγώγησης διοργάνωσαν ο δήμος Βέροιας, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η αντιδήμαρχος 
Κοινωνικής Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά και η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαρίνα Ψωμιάδου, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Βέροιας Παρασκευή Αγγελή, καθώς και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή, «Και του χρόνου όλοι μαζί!». 
Παράλληλα με τον ροζ φωτισμό, ο εξωτερικός χώρος του Δημαρχείου Βέροιας στολίστηκε με ροζ κορδέλες και ροζ μπαλόνια, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της πρόληψης.










6 σχόλια:

  1. Αρμόζει σε όσους είναι εκεί μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχία φιέστας μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ''ΟΧΙ'' φωταγωγήθηκε στα γαλανά ή μόνο ροζουλί κατά το δοκούν;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοβαρευτείτε αυτό είναι το χρώμα για το καρκίνο του μαστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ Η ΜΠΙΜΠΙΜΠΟ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ ΕΛΕΙΠΑΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ