Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναουσαίος καλλιεργούσε χασίς σε μυστικό δωμάτιο πίσω από την βιβλιοθήκη!

Αυτή η βιβλιοθήκη δεν έκρυβε γνώση! Καρέ - καρέ ο εντοπισμός της κρύπτης από την Αστυνομία
Με μια απίστευτη πατέντα, βγαλμένη από ταινία, έφτιαξε Ναουσαίος στο σπίτι του, προκειμένου να κρύψει δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε. Είχε δημιουργήσει ολόκληρο δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη στο οποίο έμπαινε μόνο με κλειδί, σε κλειδαριά που ήταν κρυμμένη πίσω από βιβλία. Την μυστική κρύπτη ανακάλυψαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νάουσας,  σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του το μεσημέρι της Τρίτης. Μέσα βρέθηκαν 5 δενδρύλλια, ποσότητα κάνναβης και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθη προχθές (13 Οκτωβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκε κρυφός χώρος υδροπονικής καλλιέργειας και αποθήκευσης κάνναβης, κρυμμένος πίσω από ειδικά διαμορφωμένη βιβλιοθήκη που λειτουργούσε ως μυστική είσοδος και άνοιγε με κλειδί.

Μέσα στο χώρο αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικά δοχεία με την μέθοδο της υδροπονίας, γυάλινα δοχεία με ποσότητες κάνναβης βάρους 246,2 γραμμαρίων και πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης (λαμπτήρες, αφυγραντήρας κ.α.).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί εντοπίζουν την κρύπτη:
 

4 σχόλια:

  1. Κι όμως έκρυβε γνώση. Γνώση για καλλιέργεια συγκεκριμένου φυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από μπρος παρθενα κι από πίσω μπαίνουν τρένα! Εδώ ολόκληρο Νοοr 1 κι ακόμα ψάχνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΜΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ..ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ...ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά που τον πιάσατε και δεν μαστούρωσε κανείς θα είχαμε θύματα τώρα. Μπράβο στην αστυνομία που μας φυλάει, τόσοι παιδεραστές και βιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι και αυτό που πείραξε την αστυνομία είναι ο τύπος που μεγάλωσε 2 θάμνους. Χαχαχαχαχαχαχα μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ