Quantcast

http://picasion.com/

Σε καραντίνα ο Χρυσοχοΐδης

Αρνητικό και το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη για κορωνοϊό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Παράλληλα, αρνητικά είναι και τα τεστ στα οποία υπεβλήθησαν τα μέλη της οικογένειας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Πάντως, ο Ημαθιώτης πολιτικός παραμένει σε προληπτική καραντίνα επτά ημερών, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του από το σπίτι. Νωρίτερα, ο ίδιος είχε αναρτήσει στο Twitter ότι υποβλήθηκε στο πρώτο τεστ το οποίο είναι αρνητικό και μπαίνει προληπτικά σε καραντίνα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν είναι ο πρώτος υπουργός που μπαίνει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Την «αρχή» έκανε ο Στέλιος Πέτσας μετά από τη θετική διάγνωση της συζύγου του. Λίγο καιρό αργότερα, σε προληπτική καραντίνα μπήκαν και οι Άδωνις Γεωργιάδης, Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Πλακιωτάκης, που ήρθαν σε επαφή με επενδυτή από το εξωτερικό που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ωστόσο, κανένας εξ αυτών δεν νόσησε.

4 σχόλια:

  1. η καραντίνα δεν αρκεί, για να γλιτώσουμε όλοι μια και καλή προτείνω αυτός και οι όμοιοί του να φύγουν από τη χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γουσταρω. εκανε ο κορονοιος καταληψη στο σπιτι του Χρυσοχοιδη. να επεμβουν τα ματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ