Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα
Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να απογοητεύσει τους φίλαθλους, που ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στα ελληνικά γήπεδα, αρχής γενομένης από τους αγώνες Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)





TO ALO ME TON TOTO TO KSERETAI?? O GROUSOUZHS ,PIGE KINA EFERE KORONOHO,EIRTHE EDO ,PLIMHRES TYFONES XALAZIA ,KATASTROFES ,EIZBOLH STA SYNORA 1000 PROBLIMATA EFERE KAI EXH KAI SYNEXIA ,O AFORIZMENOS PROTHYPOURGOS, POU MAS EFERE KATARA APO TON OURANO , 667 TA KROUZMATA SYMERA SE LIGO THA XTYPAME 1000 KATHE MERA,,,
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό κόλπο!!! Βγάζει την απόφαση το θύμα και Νάσου ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας με απόφαση αστραπή μας σώζει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Μωυσής σώζει το πόπολο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο καλά έκανε. Να διακόψει και το πρωτάθλημα για τρία χρόνια μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος με το κωλο ποδόσφαιρο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑς μας πει κάποιος, εκεί στην Κυβέρνηση μιλιούνται μεταξύ τους ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ ένας ανοίγει τα γήπεδα για να κάνει το χατήρι (οικονομικό) στον Πρόεδρο των ερυθρόλευκων και ο άλλος όταν το μαθαίνει αδειάζει τον προηγούμενο για να φανεί ο καλός στον υπόλοιπο κόσμο.
Τελικά τώρα είστε "μια ωραία ατμόσφαιρα", εύχομαι όταν γίνει το επεισόδιο με τους Τούρκους να συνεννοηθείτε.