Quantcast

http://picasion.com/

Κρούσμα κορωνοϊού και σε δεύτερο σχολείο της Ημαθίας

Δύο τμήματα αναστέλλουν την λειτουργία τους
Στη λίστα με τις δομές εκπαίδευσης που αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού, προστέθηκε σήμερα και δεύτερο σχολείο της Ημαθίας. Πρόκειται για το Δημοτικό Σχολείο Κορυφής του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, επιβεβαιώθηκε κρούσμα σε εκπαιδευτικό της μονάδας και αποφασίστηκε να αναστείλουν τη λειτουργία τους δύο τμήματα, το Γ1 και Γ2 έως και τις 30 Οκτωβρίου 2020. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 26 Οκτωβρίου θα αναστείλουν την λειτουργία τους δύο ακόμα τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Γεωργίου του δήμου Βέροιας, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος επίσης σε εκπαιδευτικό.

4 σχόλια:

  1. Δηλαδή οι υπόλοιπες τάξεις που κάνανε μάθημα και παίζανε ? στο βουνό ?...άντε να τελειώνει αυτή η ιστορία, γιατί ''πήρε η βάρκα νερό..''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φῆμες λένε ὅτι οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες αἰσθάνονται τόσο ἀνακουφισμένοι πού δέν εἶναι ἐκπαιδευτικοί, πού σταμάτησαν νά γράφουν κακεντρεχῆ σχόλια._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες λένε ότι οι ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι με αρχηγό τον έναν και μοναδικό ηγήτορα D.H με δείκτη νοημοσύνης 667, ανακάλυψαν ότι ο ήλιος ανατέλλει εξ' ανατολάς και δύει στη δύση! Επίσης είναι πολύ κοντά να αποδείξουν ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο και ότι όλα τα έμβια όντα πεθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ