Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλίππειος Δρόμος: Ραντεβού τον Δεκέμβριο του '21 λόγω κορωνοϊού

Στην ματαίωση του μεγαλύτερου αθλητικού event που πραγματοποιείται τα τελευταία 8 χρόνια στη Βέροια, του Φιλίππειου Δρόμου Βεργίνα - Φράγμα Αλιάκμονα - Βέροια, προχώρησαν οι διοργανωτές, λόγω της πανδημίας. Η μεγάλη αυτή διήμερη δρομική γιορτή, που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους Βεροιώτες και επισκέπτες αλλά και καταξιωμένους δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φέτος έπειτα από 8 χρόνια δεν θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου, πέφτοντας και αυτή «θύμα» του κορωνοϊού. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Δεκέμβριο του 2021. Η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής αναφέρει:

«Ο Δήμος Βέροιας με το αθλητικό τμήμα Κ.Α.Π.Α. και ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας , βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν την ματαίωση του 9ου Φιλίππειου δρόμου 14,5χλμ ,που θα διεξαγόταν στην Βέροια το 2ο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου. Η οργανωτική επιτροπή , έπειτα από συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου της Βέροιας αποφάσισε ομόφωνα να ματαιώσει τον 9ο Φιλίππειο δρόμο 14,5χλμ για λόγους ασφάλειας της δημόσιας υγείας απέναντι στην πανδημία του Covid-19 και ανανεώνει το ραντεβού της για τον Δεκέμβριο του 2021».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ