Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για φιλάθλους στα γήπεδα

Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες. 
Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να απογοητεύσει τους φίλαθλους, που ετοιμάζονταν να επιστρέψουν στα ελληνικά γήπεδα, αρχής γενομένης από τους αγώνες Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ-Ομόνοια.

5 σχόλια:

  1. TO ALO ME TON TOTO TO KSERETAI?? O GROUSOUZHS ,PIGE KINA EFERE KORONOHO,EIRTHE EDO ,PLIMHRES TYFONES XALAZIA ,KATASTROFES ,EIZBOLH STA SYNORA 1000 PROBLIMATA EFERE KAI EXH KAI SYNEXIA ,O AFORIZMENOS PROTHYPOURGOS, POU MAS EFERE KATARA APO TON OURANO , 667 TA KROUZMATA SYMERA SE LIGO THA XTYPAME 1000 KATHE MERA,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό κόλπο!!! Βγάζει την απόφαση το θύμα και Νάσου ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας με απόφαση αστραπή μας σώζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μωυσής σώζει το πόπολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο καλά έκανε. Να διακόψει και το πρωτάθλημα για τρία χρόνια μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος με το κωλο ποδόσφαιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μας πει κάποιος, εκεί στην Κυβέρνηση μιλιούνται μεταξύ τους ;
    Ο ένας ανοίγει τα γήπεδα για να κάνει το χατήρι (οικονομικό) στον Πρόεδρο των ερυθρόλευκων και ο άλλος όταν το μαθαίνει αδειάζει τον προηγούμενο για να φανεί ο καλός στον υπόλοιπο κόσμο.
    Τελικά τώρα είστε "μια ωραία ατμόσφαιρα", εύχομαι όταν γίνει το επεισόδιο με τους Τούρκους να συνεννοηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ