Quantcast

http://picasion.com/

Lockdown στην Κοζάνη - Κλειστά καταστήματα, εστίαση, υπηρεσίες και... σύνορα!

Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Νέα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού επιβλήθηκαν σήμερα στην Κοζάνη εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και της αύξησης των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή. Ο γειτονικός μας νομός μπαίνει από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου σε τοπικό lock down, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει στην τελευταία ενημέρωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, λέγοντας πως εκτός της Αττικής, υπάρχουν 2+1 περιοχές που έχουν σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Έτσι, από αύριο στις 06:00 και για 14 ημέρες, έως και 29 Οκτωβρίου, ολόκληρη η περιφερειακή ενότητα Κοζάνης μπαίνει στον χάρτη στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 - Αυξημένου Κινδύνου ( covid19.gov.gr), που σημαίνει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, κέντρων διασκέδασης, κομμωτηρίων, γυμναστηρίων, καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Μέτρα που θυμίζουν την καραντίνα της Άνοιξης. 

Ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, επεσήμανε σχετικά με την εξέλιξη αυτή: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση της πανδημίας. Η ενεργοποίηση του επιπέδου συναγερμού 4 για την Κοζάνη, σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις των ειδικών μας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλους μας, σε όλη τη χώρα. Η απόφασή μας βασίστηκε στα υψηλότατα επίπεδα του αθροιστικού αριθμού νέων κρουσμάτων ανά 100.000 πληθυσμού σε διάστημα 14 ημερών που ξεπέρασε το κριτήριο το οποίο έχει υιοθετήσει η ΕΕ, την συνεχή αυξητική πορεία του ημερήσιου αριθμού νέων κρουσμάτων, την αποδεδειγμένη από την ιχνηλάτηση εκτεταμένη διασπορά των κρουσμάτων στην κοινότητα, τα πλέον των 220 ενεργών κρουσμάτων και τις 554 στενές επαφές τους που βρίσκονται σε απομόνωση, αλλά και τα δεκάδες μικρά ελεγχόμενα, επικίνδυνα όμως και χωροταξικά διάσπαρτα clusters σε όλη την περιοχή.

Απευθύνω έκκληση στους κατοίκους της Κοζάνης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις επόμενες ημέρες. Είναι ζωτικής σημασίας να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην πιστή τήρηση των μέτρων. Περιφρουρώντας την εφαρμογή των μέτρων περιφρουρούμε την ίδια μας την υγεία, την ίδια μας τη ζωή. Είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε αυτήν την πραγματικά επικίνδυνη κατάσταση.»

Επίσης, αναστέλλεται η λειτουργία των κάτωθι:

· Δικαστήρια, Εισαγγελίες, Υποθηκοφυλακεία, πάσης φύσεως Κτηματολογικά Γραφεία και Υποκαταστήματα του φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο»

· Αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, σπήλαια

· Ζωντανά θεάματα και ακροάματα, λοιπές παραστατικές τέχνες

· Κινηματογραφικές προβολές

· Πρόβες, τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα: Αναστολή κινηματογραφικών και τηλεοπτικών γυρισμάτων - Πρόβες μέσω τηλεδιάσκεψης

· Κέντρα διασκέδασης συμπεριλαμβανομένων χώρων δεξιώσεων, catering, μπαρ

· Μουσικές σκηνές

· Εστίαση [επιτρέπεται η λειτουργία μόνο υπηρεσιών παροχής προϊόντων σε πακέτο από το κατάστημα (take away), διανομής προϊόντων (delivery) και drive-through]

· Παιδότοποι

· Κάθε είδος αγώνων και προπονήσεων [επιτρέπεται μόνο η ατομική άθληση]

· Γυμναστήρια

· Εμποροπανηγύρεις-Κυριακάτικες αγορές και άλλες αγορές του άρθρου 2 του ν. 4497/2017 (Α’ 171)

· Λιανεμπόριο

· Κομμωτήρια, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής κ.λπ.

· Συνέδρια / Εκθέσεις

· Υπηρεσίες πάρκων ψυχαγωγίας και θεματικών πάρκων

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των σχολείων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών συνεχίζεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, ενώ για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) θα ισχύει μόνο η τηλε-εκπαίδευση.

Σε σχέση με τη λειτουργία των ακολούθων: Δημόσιες Υπηρεσίες, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Μεταφορές, Καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), Λαϊκές Αγορές, Χώροι Λατρείας/Θρησκευτικές Τελετές, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Διαγνωστικά Κέντρα, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, κέντρα χρονίως πασχόντων, δομές και ξενώνες φιλοξενίας ευπαθών ομάδων, ξενώνες μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων, κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας (υπνωτήρια, κέντρα ημέρας, κοινωνικά παντοπωλεία, κοινωνικά φαρμακεία, συσσίτια), δομές παιδικής προστασίας και κέντρα κοινότητας, στρατόπεδα, Δραστηριότητες Εκπαίδευσης Οδηγών και Υπηρεσίες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων, ισχύουν τα προβλεπόμενα στο ΦΕΚ, Τεύχος Β, 4484/11-10-2020.

Απευθύνεται ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας από τη λοίμωξη COVID-19.

27 σχόλια:

  1. Tό μόνο βαρύ καί ἀσήκωτο φορτίο εἶναι τό φρύαγμα τοῦ ἀφωρισμένου Κούλη, τοῦ ἀφωρισμένου Χαρδαλιᾶ, τῆς ἀφωρισμένης Κεραμέως καί τῆς παρέας τους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν είσαι γραφικός!Άριστος είσαι!

      Διαγραφή
    2. Σας γλενταει ο αυριανός δήμαρχος της Βέροιας γατάκια....

      Διαγραφή
    3. Ζητώ το ΚΊΝΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΏΝ DEMETRIOS H.

      Διαγραφή
    4. Αλήθεια ρε φίλε τα πιστεύεις όλα αυτά που λες ή μας τρολαρεις; Την αλήθεια θέλω μέσα......

      Διαγραφή
    5. DEMETRIOS τον λένε και όλες οι Βεροιώτισσες κλαίνε. Είσαι η ελπίδα μας ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ ΠΗΔΑ μας

      Διαγραφή
    6. και ο μακρον (Γαλλία) και ο τζονσον (αγγλια) και κουρτς (αυστρια) και τόσοι αλλοι ηγέτες. ολοι δουλεύουνε για να εκπληρώσουν τις προφητείες σου.

      Διαγραφή
    7. Κύριε DEMETRIOS είναι αλήθεια πως τις προάλλες μπήκες σε μαγαζί της Βέροιας με μάσκα;

      Διαγραφή
    8. Ἀλήθεια εἶναι. Ὄχι ἐπειδή φοβᾶμαι τόν κοροϊδοϊό γιά ἐμένα ἢ τήν ὑπερήλικα μητέρα μου ἢ ὅποιον δήποτε εὐπαθῆ συνάνθρωπό μου οὔτε ἐπειδή θαρρῶ ὅτι τά ἀπάνθρωπα, ἀνθυγιεινά φίμωτρα-μάσκες προστατεύουν σοβαρά ἀπό κἄτι φυσικά.

      Ἁπλῶς δέν μοῦ περισσεύουν 150€._

      Διαγραφή
    9. Άρχοντα D.H. συνέχισε να μεταλαμπαδεύεις τις άριστες γνώσεις σου στην ιατρική και να ξεφτιλίζεις τους γιατρούς που το παίζουν γνώστες της συγκεκριμένης επιστήμης! Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ηρωίνη σκοτώνει!!Ποιοί;Οι κομπογιαννίτες που τελείωσαν ένα πανεπιστήμιο και νομίζουν ότι κάνανε κάτι σπουδαίο. Καιρός να αφυπνιστεί ο Ελληνικός λαός, με την αμέριστη βοήθεια σου φυσικά!! Λέμε όχι στις μάσκες. Ναι στην ηρωίνη!!!

      Διαγραφή
    10. Μην κάνεις πίσω αρχηγέ! Όλοι οι ακόλουθοι σου θα μαζέψουμε χρήματα για να σε στηρίξουμε σε κάθε σου ενέργεια! Μπούκαρε στα μαγαζιά χωρίς μάσκα και εμείς εδώ είμαστε!!

      Διαγραφή
    11. ανώριμα 17αχρονα,σπατε πλακα με θεματα σοβαρα και βρηκατε καποιον να κοροιδευετε για να δειξετε την απεραντη μορφωση σας και το ατελειωτο κομπλεξ σας.
      το τι εχετε να βιωσετε στη συνεχεια δεν το σκεφτεστε....

      Διαγραφή
    12. Ώριμε 90χρονε αν είχες δείκτη νοημοσύνης τουλάχιστον 17(προφανώς είναι πολύ πιο κάτω),θα είχες αντιληφθεί ότι δεν ειρωνεύεται κανείς το σοβαρότατο θέμα της πανδημίας, αλλά τον συγκεκριμένο ψεκασμένο που με τις ηλίθιες απόψεις του μπορεί να παρασύρει έστω και έναν με καταστροφικά αποτελέσματα. Προσπάθησε να βάλεις να δουλέψει αυτό που έχει απομείνει εντός του κεφαλιού σου και μην κατακρίνεις χωρίς να σκεφτείς.

      Διαγραφή
    13. υπερωριμα 17χρονα,συγκηνιτικη η καλοσυνη σας για τον συνανθρωπο που μπορει να παρασυρθει με καταστροφικα αποτελεσματα απο τον Χατζηνικολαου.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    14. Εφόσον είσαι τόσο ευσυγκίνητος/η,φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου χαρτομάντιλα...Θα σου κάνω εγώ δώρο μία κούτα γιατί θα τα χρειαστείς, ώριμος άνθρωπος!Από το σπίτι σου έμαθες να χαζογελάς;

      Διαγραφή
  2. Η ολική κααστροφη της οικονομίας δεν έχει κανένα κρουσμα κοζανιτικο.
    Ο κοροδοιος δεν έχει κανένα θάνατο στη Κοζάνη.
    Εμείς ειμαστε θύματα. Άλλοι από εμάς της καταστροφής της ζωής μας και των παιδιών μας που ετοιμάζουν βαλίτσες και άλλοι κοροδοιου.
    Χαμένοι και δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοροδοιος ε? αλλα μεχρι τωρα εμβολια χλωκαθαριστικα χρησιμοποιουσες για βακτηρια μυκητες και ιους και ποσα αλλα. αρε αρνητες της πλακας. αν κολησετε γρίπη κοινη, κρυο μπανιο και περπατημα ξυπολυτοι. μην μαθω οτι μπήκατε σε φαρμακείο.

      ΥΓ οι οικονομιες φτιάχνονται αν εχεις δυναμικο αλλα αν το δυναμικο την παθει δεν θα εχεις οικονομια.

      Διαγραφή
  3. Στὴν Πέλλα μέ τά 114 «κρούσματα» (σύμφωνα μέ τά τέστ PCR - ΓΤΠ πάντα), κλειστά τά σχολεῖα, ἀνοικτά τά καταστήματα. Στήν Κοζάνη, μέ ὑποτετραπλάσια κρούσματα, ἀνοικτά τά σχολεῖα, κλειστά τά καταστήματα. Καί οἱ ψεκασμένοι καραντινάκηδες μιλᾶνε γιά νοσοκομεῖα καί νοσοῦντες ἀκόμα.

    Ἐμένα ἕνα πουλάκι μοῦ εἶπε πώς σήμερα στό νοσοκομεῖο ἕνα 90/χρονο καρδιοπαθῆ, ΧΩΡΙΣ νά τοῦ ἔχουν κάνει τό τσαχλοτέστ, τόν πήγαιναν ντυμένο ἀστροναύτη γιά εἰσαγωγή καί φώναζαν στούς διαδρόμους: «στήν ἄκρη,μακρυά, κορωνοϊός!» Ἔτσι προβλέπουν τά πρωτόκολλα φαίνεται. ΠΕΟΔΥ εἶσαι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχοντα είσαι πολύ μπροστά..Αφού έχεις την ικανότητα να συνομιλείς και με πουλάκια,τι να πω.. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου! Τύφλα να'χει ο δόκτωρ Ντουλιτλ..

      Διαγραφή
  4. Η Κοζάνη είναι η πρόβα για το τι θα γίνει σε πολλές άλλες πόλεις το χειμώνα. Τυχαίο ότι το ίδιο γίνεται τώρα και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης στη Γαλλία το Ηνωμένο Βασίλειο κλπ.; Ο θάνατος του εμποράκου και οι συν αυτώ είναι εδώ. Το σχέδιο των παγκόσμιων οικονομικών και λοιπών αλλαγών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Σε αυτή την φάση οι λαοί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο διότι είμαστε τρομαγμένοι. Θα το πιούμε όλο το (φαρμάκι) μόνοι, διότι φοβόμαστε τον διπλανό μας.
    Και το ερώτημα είναι γιατί;
    Μία πρώτη απάντηση θα μπορούσε να είναι, διότι ο Καπιταλισμός είναι αχόρταγος και έφτασε τον κόσμο στο να ξεπεράσει τα οικονομικά του ορια, (το παγκόσμιο χρήμα που κυκλοφορεί είναι λογιστικό και όχι πραγματικό), με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική μια επανεκκίνηση. Αυτή η επανεκκίνηση θα γίνει με την διαγραφή του Παγκόσμιου χρέους που δημιούργησε ο Καπιταλισμός, ήδη κάποιοι άρχισαν να μιλούν για αυτό.
    Το σίγουρο είναι ότι όσοι επιβιώσουμε θα τα ζήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι μόνον ο εμποράκος φίλε μου. Ο πρωτογενής τομέας σε οτιδήποτε. Το που το πάνε οι μεγάλοι με εργαλείο τιν ιό, δεν μπορω να ξέρω. Όμως το αποτέλεσμα ειναι βεβαιο. Να εξαφανιστούν οι μικροί. Ειχαμε μαγαζάκια με εργαζομένους. Ηρθανε τα πολυκαταστήματα και εγινε αυτο που βλέπουμε σήμερα. Ειναι αχόρταγοι. Ειχανε τα υπερκέρδη ανενόχλητοι απο μεγάλες μπίζνες. Τωρα θέλουν και οτι απέμεινε. Το σοβαρότερο ειναι ο απόλυτος ελεγχος της διατροφής. Απο την παραγωγή , μεχρι την κατανάλωση. Δεν χτυπάνε πλέον στο μυαλό. Αυτό το κατάφεραν πλήρως. Στο στομάχι, τόσο πεζά, χτυπάνε. Δες μόνον την συμπεριφορά ενός άνεργου. Ελεγχος. Στρατιωτικά, επικοινωνιακά, πολιτικά, οικονομικά κλπ, τα εχουν καταφέρει όλα. Εχουν όλα τα εργαλεία στα χέρια τους. Μη ξεχνάς ότι η συμπεριφορά μας ειναι σε όλα προβλέψιμη. Οχι μονο στη χώρα μας. Πανεπιστήμια και άλλες ομάδες ενδιαφέροντος, κανουν κρυφες και φανερές έρευνες επι παντός επιστητού. για τα πλέον απίθανα. Απο το αν μας αρέσει η πιπεριά να ειναι μακρόστενη, μεχρι το τετράγωνο καρπούζι. Εμεις οι καθημερινοί, ειμαστε μόνο καταναλωτές των όσων μας σερβίρουν. Όλοι, μια μάζα πειθήνιων καταναλωτών, με δική τους τιμολόγηση.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙΣ,ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ,ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΙΟ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ,ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΟΤΙ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΝ,ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ,ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Σ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΟΥΝ,ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΗΛ ΤΟΥ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ.

      Διαγραφή
    3. καπιταλισμος καπιταλισμος καπιταλισμος. μας επρηξες. πες μας και τι σου δινει ομως ο καπιταλισμος?
      επιτέλους ας σταματήσουν οι φαντασιώσεις. επιδημία είναι που πηρέ μορφή πανδημίας χωρίς να εχει βρεθεί αντίσωμα για την καταπολέμηση του. απλως, εμελε να συμβεί στον πλανητη το διαστημα που ειστε κι εσεις εδω.
      αυτο ειναι ολο.

      έπρεπε να συμβεί χωρίς ρεύμα και νερο, να δω για τι θα μιλουσατε σε αυτήν την περιπτωση.

      Διαγραφή
    4. αντικαπιλιστη αμα δεν σε δάνειζε μια ομοσπονδιακή τράπεζα θα σε δάνειζε ο συγγενής η ο γείτονας. και το ερώτημα είναι: ποιος θα έβαζε παραπάνω τόκο? παρατά το Μαρξ και διάβασε nash.

      παράλειψε το σχόλιο μου, αν είσαι ο Χριστος.

      Διαγραφή
  5. Η εργαλιοποιηση του κορονοιου από τις κυβερνήσεις κάνει τον σκεπτόμενο πολίτη να διαχωρίζει το κορονοιο από τον κοροδοιο.
    Άσπρο μαύρο για τη εξουσία.
    Ο πολίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον (Ανώνυμος16 Οκτωβρίου 2020 - 8:35 μ.μ.).
    Εσύ που τα βλέπεις ότι όλα είναι σύμπτωση, για πες μας,
    -σύμπτωση ότι η αρρώστια είναι πρωτόγνωρη;
    -σύμπτωση ότι παρουσιάστηκε μετά την παγκόσμια δεκαετή οικονομική κρίση, όταν μάλιστα έχουν δημιουργηθεί τεράστια οικονομικά ελλείμματα;
    -σύμπτωση ότι ξέσπασε στην χώρα που απειλεί την Αμερικάνικη κυριαρχία και ταυτόχρονα είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό στον κόσμο, άρα και εν δυνάμει ευάλωτη;
    -σύμπτωση ότι είναι είναι τόσο νέα αρρώστια που δεν έχει φάρμακο;
    -σύμπτωση ότι δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο;
    -σύμπτωση ότι δεν αποκτά ανοσία ο άρρωστος;
    -σύμπτωση ότι δεν προσβάλλει τόσο σοβαρά την νεαρη παραγωγική ηλικιακή ομάδα ανθρώπων;
    -σύμπτωση ότι αμέσως διαδόθηκε στη βιομηχανική δύση;
    -σύμπτωση ότι όλες οι κυβερνήσεις τρέχουν να πάρουν μέτρα πρωτόγνωρα κατά των μικρών επιχειρήσεων;
    -σύμπτωση ότι όλοι οι κολοσσοί - επιχειρήσεις συγχωνεύοντα και εκτοπίζουν τους μικρούς;
    Θα μπορούσα να σου πω και άλλα αλλά βιάζομαι έχω δουλειά.
    Αν τα θεωρείς όλα αυτά και άλλα τόσο απλές συμπτώσεις, τότε κάτι άλλο συμβαίνει και δεν θέλεις να το παραδεχθείς.
    Εμένα πάντως μου φαίνονται πολλές μαζεμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστα τα λες,καθονται ομως να τα σκεφτουν;
      ο,τι θελει σκεψη το απωθουν και το γελιοποιουν.
      το κεφαλι μονιμα μεσα στην αμμο μην τυχον και αντικρισουν την αληθεια

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ