Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι πωλητές θα συμμετέχουν στις λαϊκές του δήμου Βέροιας;

Βέροια, Μακροχώρι, Άγιος Γεώργιος, Ριζώματα
Το ποσοστό συμμετοχής πωλητών στις λαϊκές αγοράς που πραγματοποιούνται στον δήμο Βέροιας, σύμφωνα με τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα η αρμόδια αντιδημαρχία. Συγκεκριμένα, στις λαϊκές Βέροιας,
Μακροχωρίου και Αγίου Γεωργίου, από 13 Οκτωβρίου 2020 έως 25 Οκτωβρίου 2020, επιτρέπεται η συμμετοχή των πωλητών (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτές σύμφωνα με την άδειας τους, σε ποσοστό 65% ανά κατηγορία πωλητών. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε τρία (3) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μη ιατρικής μάσκας από το προσωπικό των πωλητών και τους καταναλωτές /κοινό. 

Στην Κυριακάτικη Αγορά της κοινότητας Ριζωμάτων, από τις 15 Οκτωβρίου 2020 έως τις 25 Οκτωβρίου 2020, επιτρέπεται η συμμετοχή από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες), που δραστηριοποιούνται σε αυτήν σε ποσοστό 50% ανά κατηγορία πωλητών, ενώ η τήρηση των ελάχιστων αποστάσεων μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό - ελεύθερο από αντικείμενα καθώς και την εύρυθμη λειτουργία αυτής. 

Ποιοι πωλητές θα συμμετέχουν στις λαϊκές αγορές; Αναλυτικά οι λίστες με τα ονόματα έως και τις 25 Οκτωβρίου

Για τη λαϊκή της Βέροιας πατήστε εδώ
Για τη λαϊκή του Μακροχωρίου πατήστε εδώ
Για τη λαϊκή του Αγίου Γεωργίου πατήστε εδώ
Για την Κυριακάτικη Αγορά των Ριζωμάτων πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ