Quantcast

http://picasion.com/

Κρούσμα κορωνοϊού στο ΕΠΑΛ Βέροιας

Κλειστά σήμερα τμήματα κατεύθυνσης και ειδικότητας
Κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στο ΕΠΑΛ Βέροιας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το κρούσμα επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ σε μαθητή της Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ Βέροιας, με αποτέλεσμα σήμερα να μην λειτουργήσουν τα τμήματα κατεύθυνσης και ειδικότητας της Γ' Λυκείου. Σημειώνεται πως πρόκειται για το μεγαλύτερο Λύκειο της χώρας, που μόνο στην Γ' Λυκείου φοιτούν περίπου 240 μαθητές.

Από την πρώτη στιγμή, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον ΕΟΔΥ σχετικά με τη σειρά μέτρων που θα ληφθούν, ενώ εντός της ημέρας αναμένονται οι τελικές αποφάσεις σχετικά με το πόσα και ποια τμήματα θα παραμείνουν κλειστά και για πόσο χρονικό διάστημα. Απόφαση που θα αναρτηθεί και στη σχετική λίστα του Υπουργείου Παιδείας, με τις σχολικές μονάδες που αναστέλλουν την λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού. 

Πρόκειται για την τρίτη σχολική μονάδα στον νομό Ημαθίας όπου επιβεβαιώνεται κρούσμα κορωνοϊού. Προηγήθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Βέροιας και το Δημοτικό Σχολείο Κορυφής του δήμου Αλεξάνδρειας, όπου και στα δύο το κρούσμα είχε επιβεβαιωθεί σε εκπαιδευτικό.

3 σχόλια:

  1. Καρακιοζηδες 1.000 άτομα στο σχολείο και κλείσανε 4-5 τμήματα ξεφτηλες περίμενεται να έρθουν κιαλα κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι μαθητής της Β λυκείου στο Επαλ Βέροιας και έχω να πω πως δεν λάβαμε καμιά ενημέρωση για το κρούσμα το οποίο διαγνώστηκε επίσης τα τμήματα της Γ λυκείου λειτούργησαν κανονικά εκτός από 2 τμήματα που έφυγαν την 2ώρα.Να προσέχετε τί δημοσιεύτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ