Quantcast

http://picasion.com/

Οριστικό: Κλειστά 2 τμήματα του ΕΠΑΛ Βέροιας

Έπειτα από κρούσμα σε μαθητή της Γ' Λυκείου

Στην αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων του, προχωράει το ΕΠΑΛ Βέροιας, έπειτα από την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε μαθητή της Γ' Λυκείου (δείτε εδώ σχετικά). Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο μαθητής είχε εμφανίσει τα πρώτα συμπτώματα στο μέσον της προηγούμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τετάρτη, που ήταν και η τελευταία ημέρα που πήγε στο σχολείο, καθώς από την επόμενη κιόλας ημέρα παρέμενε στο σπίτι. Ωστόσο, χθες το βράδυ διαπιστώθηκε, έπειτα από τα αποτελέσματα της εξέτασης, πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό. 

Αμέσως κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες που προβλέπουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ σε περίπτωση επιβεβαίωσης κρούσματος σε σχολική μονάδα. Σήμερα απομακρύνθηκαν οι μαθητές από τις αίθουσες όπου φοιτούσε ο εν λόγω μαθητής (στα ΕΠΑΛ οι μαθητές χρησιμοποιούν διαφορετικές αίθουσες για μαθήματα κατεύθυνσης, ειδικότητας εργαστηρίων κτλ.), έγινε η απαραίτητη απολύμανση και καθαρισμός των χώρων και ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του.

Έπειτα από την επικοινωνία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας για γνωμοδότηση, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας δύο τμημάτων, του τμήματος Γ1 και του τμήματος Γ Τροφίμων μέχρι τις 29 Οκτωβρίου (14 ημέρες, μετρώντας από την πρώτη ημέρα που το επιβεβαιωμένο κρούσμα δεν επέστρεψε στο σχολείο). Η απόφαση βγήκε το μεσημέρι και ανακοινώθηκε πριν από λίγο επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας, ενημερώνοντας την λίστα με τις δομές εκπαίδευσης που αναστέλλουν την λειτουργία τους.

12 σχόλια:

  1. Κυκλοφορεῖ καί ἕνα ἀδέσποτο σκυλί στήν περιοχή καί φταρνίζεται - πρέπει νά εἶναι συναχωμένο. Γιατί δέν ὑποβάλλεται σέ τέστ PCR - Γ.Τ.Π., μήπως ἔχῃ κοροϊδοϊό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πιστεύαμε οτι όλα αυτά είναι μια πλεκτάνη. ποιος είναι ο σκοπος? πες μας.

      Διαγραφή
    2. Καλα ο χ/νικολαου το τραβαει μεν στα ακρα ,αλλα εσεις οι υπολοιποι ακομα αναρωτιεστε ακομα ποιος ειναι ο σκοπος ολων οσων γινονται;
      Δεν βλεπετε τι γινεται παγκοσμια;δεν διαβαζετε αποψεις απο ολες τις πλευρες, δε βλεπετε οτι η ζωη μας εχει αλλαξει,οτι βασικα δικαιωματα των ανθρωπων καταπατουνται,οτισπερνουν φοβο και πανικο για να μας ελεγχουν,οτι μας μετατρεπουν σε ζωα για μαρκαρισμα και οτι νοιαζονται μονο πως θα οικονομησουν απο το ολο προβλημα που καποιοι εχουν προκαλεσει; Και φυσικα και πολλα αλλα που ο καθενας πρεπει μονος του να καθησει να σκεφτει.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σκυλί είναι ο Κέρβερος και το έστειλε η Ν.Τ.Π. σε συνεννόηση με την σατανική κυβέρνηση, για να ξεκάνει όσους γλυτώσουν από τον κορωνο'ι'ό. Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για την εξολόθρευση του πληθυσμού της γης!! Τα ελοχίμ και τα νεφελίμ καραδοκούν!

      Διαγραφή
    4. Ἀνώνυμε τῆς 23 Οκτωβρίου 2020 - 2:12 π.μ., ὅταν ἀρχίσῃς ν' ἀναρωτιέσαι πῶς γίνεται π.χ. τό Δ.Ν.Τ. ἢ ἡ Εὐρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.) νά ἔχουν χρήματα καί νά δανείζουν/«ἐνισχύουν» κατά τό δοκοῦν (ὅποτε τούς καπνίσῃ) τά κράτη, ἀλλά τά ἱδρυτικά κράτη νά μή μποροῦν νά κάνουν ὅ,τι θέλουν γιά τράπεζες/ὀργανισμούς πού στήθηκαν μέ δικά τους χρήματα, θά βρῇς μόνος σου τίς ἀπαντήσεις στά ἐρωτήματα πού θέτεις._

      Διαγραφή
    5. Α,μάλιστα...Τώρα φταίει και το ΔΝΤ για την έξαρση της παγκόσμιας πανδημίας..Έλα, πες μας την αλήθεια τώρα..μεταξύ μας είμαστε και δεν πρόκειται να σε δώσει κανένας στην αστυνομία. Τι παίρνεις και σε τι ποσότητα;!Εσύ άνθρωπέ (που λέει ο λόγος)μου,πρέπει να ζεις σε έναν δικό σου κόσμο. Δεν έχεις χάσει ούτε ένα επεισόδιο του Λιακόπουλου και του Κωνσταντινίδη!Κανονικά θα έπρεπε,σε περίπτωση που κάποιος αρνητής μεταδώσει τον ιό σε κάποιον (κυρίως αν πεθάνει)να σας αναλαμβάνουν οι συγγενείς του θύματος και να σας δέρνουν 24 ώρες το 24ωρο χωρίς έλεος!! Άντε γιατί έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τα επίπεδα της γελοιότητας και της γραφικότητας..!! Αμόρφωτοι μαϊμουδοπίθηκοι!!

      Διαγραφή
  2. Προχθές έγινε κινητοποίηση μαθητών για κάποια τάχα μου αιτήματά. Εφόσον νοιάζονται οι ειδήμονες, γιατί επέτρεψαν τον συνωστισμό? Ήταν ο μαθητής εκεί? Μήπως προσπαθούν να αποτρέψουν μία ανάλογη αυθόρμητη παρέλαση όπως στα Γιαννιτσά? Δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν μορφωμένο, γιατί αυτοί είναι η αιτία του κακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητσος Ντελαφονταν23 Οκτωβρίου 2020 στις 12:03 μ.μ.

      Ποσο καψιμο...

      Διαγραφή
    2. και τα βιβλία να πετάξεις ή να κάψεις γιατί κάνουν πολύ κακό. μόνο ιντερνετ, που λέει αλήθειες και είναι και αξιόπιστο

      Διαγραφή
  3. ......και που ήταν ανοιχτό, στην ουσία ήταν κλειστό, οπότε δεν έγινε και τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ
    ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ.
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ
    Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ.
    ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΟΎΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
    ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ
    ΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΎΝ ΑΠ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΉΓΟΡΑ.
    ΟΙ ΦΤΩΧΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ
    ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΛΕΏΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ
    ΓΙΑΤΡΟΊ ΜΜΕ , ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΏΜΗΣ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ
    ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
    ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΞΑΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΡΩΝΟΔΑΝΕΙΟ
    ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!!
    1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υφεση ειχε ξεκινησει πολυ πριν τον ιο. Επειδη ο Κουλης που ψηφισες και οι υπουργοι του ξοδεψαν σε οτι μαλακια τους κατεβηκε οσα λεφτα ειχε με θυσιες εξοικονομησει ο ελληνικος λαος για να ορθοποδησει και να βγει απο τα μνημονια. Αλλα εισαι τοσο βοδι εσυ και οι υπολοιποι ομοιοι σου που χαφτετε κατι θεωριες περι αδρενοχρωματων συνομωσιας και στημενου κορονοιου. Η αληθεια ειναι μια. Οτι περναμε οφειλεται στην κλινικη ηλιθιοτητα ψηφοφορων σαν κι εσενα.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ