Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι κάτοικοι Ριζωμάτων

Για τη διεκδίκηση του 24% των αγροτικών εκτάσεων από το Ελληνικό Δημόσιο
Σε δεύτερη συγκέντρωση προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 23/10 μικροϊδιοκτήτες κάτοικοι των Ριζωμάτων. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε δημοτική αίθουσα του ορεινού χωριού του δήμου Βέροιας, ώστε να συζητηθεί εκ νέου το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το 24% των αγροτικών εκτάσεων της περιοχής που εμφανίζονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο ως περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κάτοικοι προχώρησαν σε σύσταση οργανωτικής επιτροπής ενώ αποφασίστηκε και ο προγραμματισμός κινητοποιήσεων, αρχικά με πραγματοποίηση συγκέντρωσης στην πόλη της Βέροιας στις αρχές Νοεμβρίου.

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν:
Οι αιρετοί του χωριού:
Θανάσης Δέλλας του Ηλία, δημοτικός σύμβουλος
Θανάσης Καραβασίλης, πρόεδρος Κοινότητας Ριζωμάτων
Θανάσης Δέλλας του Βασιλείου, μέλος κοιν. συμβουλίου
Θεοφάνης Βαϊνάς, πρόεδρος Δασικού Συ/σμου

καθώς και οι:
Γεώργιος Οικονόμου, πρώην πρόεδρος του χωριού
Θανάσης Γκεκόπουλος, πρώην πρόεδρος του χωριού
Πέτρος Παπαδόπουλος, συν/χος εμπορ. ναυτικού
Δημήτρης Ζησόπουλος, συν/χος ΟΑΕΕ.




















Φωτογραφίες και πληροφορίες: Θανάσης Δέλλας

5 σχόλια:

  1. Mία σατανοκίνητος κυβέρνησι δέν ἀρκεῖται στό νά κλείνῃ ἐκκλησίες, δημεύει καί περιουσίες Ἑλλήνων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην μείνει κανένας Ελλάδα όλοι στη Γερμανία εδώ θα έχουμε Πακιστανόυς και αφγανους.
    Μία δεξιά πατριωτική κυβέρνηση πήρε χαμπάρι τον πλουτισμο των πολιτών των ορεινών αυτών χωριών και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.
    Τα χαιρετίσματα μου σε όσους από τα ρίζωμα τα ψήφισαν Μήτσο τακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 24%;;;
    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΙΠΕ
    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θέλοντας να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στην αντιπολίτευση ότι χρησιμοποιεί και καταφεύγει σε «επικίνδυνα όπλα για να επιβιώσει» όπως ο «Εθνικισμός με τα 12 μίλια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην εκπλαγούμε εάν σε κάποιο διάστημα, ακουσουμε οτι δίνεται κλήρος για να ενσωματωθούν οι λάθρο στην κοινωνία μας. Να μας μπολιάσουν με τα δικά τους. Τότε θα βρούν χωράφια και γενικά δημόσιες γαίες. Ακόμη μια φορά, που ο φτωχός ταλαιπωρημένος πολίτης, βλέπει σαν εχρό του, την Διοίκησή του. Και το κράτος, οι κυβερνώντες, στους μικρούς κάνουν μαγκιές. Λάτσηδες, βαρδινογιάννηδες κλπ, ποτέ και κανένα πρόβλημα. Τι θα επρεπε να γίνει; Να ρωτήσουν απλά πόσα στρέμματα εχουν εκει στα βουνά για το ψωμί τους. Και σε οτι τους απαντήσουν, να πουν , πάρτε άλλα τόσα. Για να σταματήσει η ερήμωση της επαρχίας. Για να φάνε λίγο παραπάνω ψωμί. Απλώς οι βολεμένοι των γραφείων, δεν εχουν ιδέα και ουτε τους νοιάζει, κατα που πάμε. Αυτοι νομίζουν οτι διοικούν κι εμεις νομίζουμε οτι ετσι ειναι κανονικά να διοικείσαι. καλοπληρωμένοι τενεκέδες που μεσα στην ευζωία τους, σιγα μην ασχοληθούν με τα Ριζώματα. Στα δίδυμά τους αν ξενιτεύονται νέοι και αντικαθιστώνται με λάθρο με κοσμοθεωρία χιλίων χρόνων πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ