Quantcast

http://picasion.com/

Καρανίκας: «Όποιος υπονομεύει τον Τσίπρα, θα διαγράφεται»

Δεν έχουν τελειωμό οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις Κοντονή ότι ως κυβέρνηση άλλαξε τον ποινικό κώδικα για να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή, οι οποίες προκάλεσαν και την διαγραφή του από το κόμμα. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Κοντονής διεγράφη από απλό μέλος του κόμματος, ενώ η Κουμουνδούρου έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα ότι δεν θα ανεχθεί ξανά αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη και η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα ενεπλάκη στην εσωκομματική διαδικασία και ζήτησε την απομάκρυνση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

Ωστόσο, πριν περάσουν δύο 24ωρα από την διαγραφή Κοντονή, ένα άλλο στέλεχος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου αμφισβήτησε την στρατηγική του κόμματος και κάλεσε την ηγεσία να κάνει άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις, επειδή, όπως είπε «δεν αρέσουμε, δεν εμπνέουμε και δεν φταίνε οι δημοσκόποι ή τα ΜΜΕ».

Είχε προηγηθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αμφισβήτησε τον Αλέξη Τσίπρα και διατύπωσε την άποψη ότι δεν μπορεί να αποκαλεί «πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να δεχθεί επίθεση και απειλές από τον Παύλο Πολάκη.

Τη σκυτάλη των απειλών προς τους αμφισβητίες πήρε σήμερα ο Ημαθιώτης πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος τοποθετήθηκε με ξεκάθαρο τρόπο.

«Όποια και όποιος υπονομεύει και συκοφαντεί το κόμμα και τον πρόεδρο που μας εκπροσωπεί, θέτει τον εαυτό της/του εκτός κόμματος. Το αυτονόητο για ένα δημοκρατικό κόμμα που θέλει να είναι αριστερό και όχι φιλελεύθερο μαγαζί αριβισμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρας.

Πρόσφατα, ο Νίκος Καρανίκας είχε δείξει την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη της προοδευτικής συμμαχίας που συμπλέουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ενεπλάκη σε διαξιφισμούς με τον Νίκο Μπίστη και την «αριστερά της τέρψης», όπως έγραψε ειρωνικά.


13 σχόλια:

  1. δηλαδή καρασταλινισμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κλασική περίπτωση επιβεβαίωσης. Ο αντιεξουσιαστής, ο αριστερός, ο ΑΝΤΙΦΑ κλπ. Σε άλλη εποχή θα ελεγε "Όποιος υπονομεύει τον Τσίπρα εκτελείται". Το εκαναν σε εκατομμύρια αθώους συνανθρώπους, στο ονομα του σοσιαλισμού και της λαϊκιάς κυριαρχίας. Κλασική περίπτωση καταδότη , κουκουλοφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τσιπρας έχει την στήριξη του απλού λαού, του εργάτη, του αγροτη, του Νότιου Μακεδονα και δεν έχει ανάγκη ενός ή δύο στελεχών που ξύπνησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν το "ξεφυγες" ηταν για μένα, δεκτόν. Όμως δεν γίνεται να μην βγεις απο τα ρούχα σου. Ο αρχηγός τους δεν ηταν που ελεγε και ξανάλεγε οτι οι διαγραφές δεν ειναι στην κουλτούρα του ... κόμματος; Οτι εχουν όργανα και άλλες σαπουνόφουσκες; Φαντάσου τωρα, ο Κοντονής να εκανε αυτες τις δηλώσεις σε ενα πρωην σοσιαλιστικό κράτος. Τι τυχη θα ειχε την ίδια μέρα; Ποιο παλικάρι θα εκανε τη βρωμοδουλειά; Πότε θα ξανάβλεπε τον ήλιο; σαν εχθρός του λαού, θα εφτυνε το γάλα της μάνας του. ίσως να ξέφυγα απο οργή, γιατι αυτοί οι τύποι, ακόμη μιλάνε για λαό και ηθικά πλεονεκτήματα. Οι ανήθικοι με εκρτοφείο ελεφάντων για να τους κουβαλάνε τα ψέματά τους με καραβάνια. Μιλάνε για αυγά του φιδιού, οι επαγγελματίες ερπετολόγοι με τα πλέον παραγωγικά εκκολαπτήρια αυγών.Τι τα λέω; Ποιος τα ακούει; Αφού μάλλον θα ειμαι φασίστας, ξενοφοβικός, ρατσιστής που πρέπει να με τσακίσουν.

      Διαγραφή
    2. οχι ξεφυγε! εκοψε καπιστρι!

      Διαγραφή
    3. παρε τον ενα βαρα τον αλλον

      Διαγραφή
    4. Σωστός, να τα λέμε κι αυτά περι Νότιων Μακεδόνων να μην ξεχνιόμαστε, να το αποτελιώσουμε το πράμα.

      Διαγραφή
  4. Μας κυβέρνησε η παρέα του Σταθη Ψάλτη των cult ταινιων του 80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΌ ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά τα λέει ο Καρανίκας και αυτές τις απόψεις έχουμε όλοι στο κόμμα, από τον Αλέξη μέχρι και τον τελευταίο σύντροφο. Σαν πολύ μαγκέψατε εδώ στην Μακεδονία της Ελλάδας. Άιντε μην στην επόμενη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας βάλουμε διοικητή τον αδελφό Ζαεφ να σας στρώσει λίγο τον χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φραξιονιστής,υπονομευτής και εχθρός του λαού ο Κοντονής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώ, ρε μεγάλε. Σαν να βλέπω ίντριγκες σε παλιά σταλινική ταινία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ