Δεν έχουν τελειωμό οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποκαλύψεις Κοντονή ότι ως κυβέρνηση άλλαξε τον ποινικό κώδικα για να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή, οι οποίες προκάλεσαν και την διαγραφή του από το κόμμα. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να προβλέπεται από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σταύρος Κοντονής διεγράφη από απλό μέλος του κόμματος, ενώ η Κουμουνδούρου έστειλε προειδοποιητικά μηνύματα ότι δεν θα ανεχθεί ξανά αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη και η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα ενεπλάκη στην εσωκομματική διαδικασία και ζήτησε την απομάκρυνση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.
Ωστόσο, πριν περάσουν δύο 24ωρα από την διαγραφή Κοντονή, ένα άλλο στέλεχος, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου αμφισβήτησε την στρατηγική του κόμματος και κάλεσε την ηγεσία να κάνει άμεσα τις απαραίτητες κινήσεις, επειδή, όπως είπε «δεν αρέσουμε, δεν εμπνέουμε και δεν φταίνε οι δημοσκόποι ή τα ΜΜΕ».
Είχε προηγηθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αμφισβήτησε τον Αλέξη Τσίπρα και διατύπωσε την άποψη ότι δεν μπορεί να αποκαλεί «πολιτικό απατεώνα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να δεχθεί επίθεση και απειλές από τον Παύλο Πολάκη.
Τη σκυτάλη των απειλών προς τους αμφισβητίες πήρε σήμερα ο Ημαθιώτης πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, ο οποίος τοποθετήθηκε με ξεκάθαρο τρόπο.
«Όποια και όποιος υπονομεύει και συκοφαντεί το κόμμα και τον πρόεδρο που μας εκπροσωπεί, θέτει τον εαυτό της/του εκτός κόμματος. Το αυτονόητο για ένα δημοκρατικό κόμμα που θέλει να είναι αριστερό και όχι φιλελεύθερο μαγαζί αριβισμού» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην στρατηγικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρας.
Πρόσφατα, ο Νίκος Καρανίκας είχε δείξει την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ στα στελέχη της προοδευτικής συμμαχίας που συμπλέουν με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ενεπλάκη σε διαξιφισμούς με τον Νίκο Μπίστη και την «αριστερά της τέρψης», όπως έγραψε ειρωνικά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Καταδίκη μεσάζοντα που παρίστανε τον εκπρόσωπο ολλανδικής εταιρίας - Αθώοι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι
-
Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλα 11 υπαίθρια μουσικά δρώμενα με σπουδαίους καλλιτέχνες
-
«Τον μετέφερα στα Επείγοντα σε ημιαναίσθητη κατάσταση και υπέγραψα εγώ για να γίνει η αιμοκάθαρση, ώστε να του σώσουν
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Θωμάς Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό
-
Ένα σπάνιο πρωινό τετ α τετ είχε πριν από λίγες ημέρες αναγνώστης του veriotis.gr με αρκούδα στην Παναγία Σουμελά, που ευτυχώς δεν κατέληξε
-
Μια διαφορετική και αρκετά χιουμοριστική ιστορία παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live You» του ΣΚΑΪ, με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία της
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 84 ετών, η Ελισάβετ Ταϊπλιάδου. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026 και ώρα 11:00, από
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές






δηλαδή καρασταλινισμος..
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ κλασική περίπτωση επιβεβαίωσης. Ο αντιεξουσιαστής, ο αριστερός, ο ΑΝΤΙΦΑ κλπ. Σε άλλη εποχή θα ελεγε "Όποιος υπονομεύει τον Τσίπρα εκτελείται". Το εκαναν σε εκατομμύρια αθώους συνανθρώπους, στο ονομα του σοσιαλισμού και της λαϊκιάς κυριαρχίας. Κλασική περίπτωση καταδότη , κουκουλοφόρου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ τσιπρας έχει την στήριξη του απλού λαού, του εργάτη, του αγροτη, του Νότιου Μακεδονα και δεν έχει ανάγκη ενός ή δύο στελεχών που ξύπνησαν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΔΕΛΦΕ ΞΕΦΥΓΕΣ
ΔιαγραφήΕάν το "ξεφυγες" ηταν για μένα, δεκτόν. Όμως δεν γίνεται να μην βγεις απο τα ρούχα σου. Ο αρχηγός τους δεν ηταν που ελεγε και ξανάλεγε οτι οι διαγραφές δεν ειναι στην κουλτούρα του ... κόμματος; Οτι εχουν όργανα και άλλες σαπουνόφουσκες; Φαντάσου τωρα, ο Κοντονής να εκανε αυτες τις δηλώσεις σε ενα πρωην σοσιαλιστικό κράτος. Τι τυχη θα ειχε την ίδια μέρα; Ποιο παλικάρι θα εκανε τη βρωμοδουλειά; Πότε θα ξανάβλεπε τον ήλιο; σαν εχθρός του λαού, θα εφτυνε το γάλα της μάνας του. ίσως να ξέφυγα απο οργή, γιατι αυτοί οι τύποι, ακόμη μιλάνε για λαό και ηθικά πλεονεκτήματα. Οι ανήθικοι με εκρτοφείο ελεφάντων για να τους κουβαλάνε τα ψέματά τους με καραβάνια. Μιλάνε για αυγά του φιδιού, οι επαγγελματίες ερπετολόγοι με τα πλέον παραγωγικά εκκολαπτήρια αυγών.Τι τα λέω; Ποιος τα ακούει; Αφού μάλλον θα ειμαι φασίστας, ξενοφοβικός, ρατσιστής που πρέπει να με τσακίσουν.
Διαγραφήοχι ξεφυγε! εκοψε καπιστρι!
Διαγραφήπαρε τον ενα βαρα τον αλλον
ΔιαγραφήΣωστός, να τα λέμε κι αυτά περι Νότιων Μακεδόνων να μην ξεχνιόμαστε, να το αποτελιώσουμε το πράμα.
ΔιαγραφήΜας κυβέρνησε η παρέα του Σταθη Ψάλτη των cult ταινιων του 80
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΌ ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια χαρά τα λέει ο Καρανίκας και αυτές τις απόψεις έχουμε όλοι στο κόμμα, από τον Αλέξη μέχρι και τον τελευταίο σύντροφο. Σαν πολύ μαγκέψατε εδώ στην Μακεδονία της Ελλάδας. Άιντε μην στην επόμενη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σας βάλουμε διοικητή τον αδελφό Ζαεφ να σας στρώσει λίγο τον χαρακτήρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦραξιονιστής,υπονομευτής και εχθρός του λαού ο Κοντονής!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠώ, ρε μεγάλε. Σαν να βλέπω ίντριγκες σε παλιά σταλινική ταινία...
ΑπάντησηΔιαγραφή