Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με Δοξολογία και ομιλία στον Άγιο Αντώνιο θα εορταστεί στη Βέροια η ημέρα Μακεδονικού Αγώνα

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας ανακοινώθηκε πως η Ημέρα Μακεδονικού Αγώνα θα εορτασθεί φέτος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαιοστολισμό και φωταγώγηση κτιρίων ενώ το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Την ομιλία θα πραγματοποιήσει φέτος ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός. Αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού:

α) Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών από την ανατολή του ηλίου μέχρι και τη δύση της ίδιας ημέρας.

β) Φωταγώγηση των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων.

γ) Ώρα 10:20 πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

- Ώρα 10:30 π.μ. επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας και Ναούσης κ. Παντελεήμονος.

- Ομιλία στον ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου από τον κ. Δημήτριο Πυρινό, Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Ιδιαίτερο πρόγραμμα εορτασμού δεν θα εκδοθεί.

α) Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την πραγματοποίηση σχετικών ομιλιών στα σχολεία.

Β) Να σημειωθεί ότι βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η είσοδος στον Ιερό Ναό επιτρέπεται μόνο με τη χρήση μάσκας, ενώ είναι επιβεβλημένη η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων.

Τελετάρχες ορίζονται οι Ανδρεάδου Μαρία και Ιωάννα Γκουτζιλίκα, υπάλληλοι του Γραφείου Τουρισμού Π.Ε. Ημαθίας.

3 σχόλια:

  1. Mέ τί καρδιά νά γιορτάσουμε; Μέ τήν προδοσία τῶν Πρεσπῶν ἐν ἰσχύι, ἀντί νά ὁδηγηθοῦν οἱ προδότες σέ Εἰδικό Δικαστήριο; Μέ τίς μάσκες ἐντός Ἱεροῦ Ναοῦ καί δή γιά τόν κοροϊδοϊό; Δέν ἔχουμε νά γιορτάσουμε τίποτε, μόνον νά θρηνοῦμε γιά τό κατάντημά μας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι..Είσαι..Ο Πρωθυπουργός!!!Μεγαλειότατε μη σταματάς να τους τα χώνεις!Μόνο εσύ μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να ξεμπροστιάσεις όλη την βρωμιά των αντιπροσώπων της Ν.Τ.Π.Με το 99% των Ελλήνων να είμαστε υποστηρικτές-ακόλουθοι σου δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Τις εκδηλώσεις αυτές φαντάζομαι θα τιμήσουν με την παρουσία τους και οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ουρσουζίδης, Αντωνίου, αλλά και η εν ενεργεία Καρασαρλίδου Φρώσο. Για να είμαι όμως δίκαιος θα βάλω στο κάδρο και τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ που όλος ο προεκλογικός αγώνας στηρίχτηκε πάνω στο θέμα της Μακεδονίας και που ο αρχηγός, έκανε μεγάλο αγώνα για να δοθεί το όνομα στους Σκοπιανούς όπως είπε και ο μαρτυριάρης ο Ζάεφ και δίνει ακόμα αγώνα για να μην ανατραπεί αυτή η συμφωνία. Να σας χαιρόμαστε βρε, ΦΤΟΥ να μην σας ματιάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ