Quantcast

http://picasion.com/

Εκπλήρωσε το τάμα του στη Βέροια ο Μητροπολίτης Μποτσουάνας

Λειτούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το πρωί στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπ. Συμφερουπόλεως στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας, κατόπιν αδείας και ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μποτσουάνας κ. Γενναδίου από το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο για την επίσκεψη του και ευχήθηκε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός να τον προστατεύει και να τον ενδυναμώνει στην ιεραποστολική του διακονία.

Με την σειρά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μποτσουάνας κ. Γεννάδιος ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα και τους πατέρες της Ιεράς Μονής για τη φιλοξενία και διηγήθηκε μία προσωπική θαυματουργική επέμβαση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, τον οποίο όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά επεσήμανε ήρθε να τον ευχαριστήσει στο σπίτι του, στον Ιερό του Ναό, εκπληρώνοντας το προσωπικό του τάμα.

Δείτε φωτογραφίες:








4 σχόλια:

  1. Τςςςςςς. Αυτό είναι πρώτη είδηση..ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!! Ρε σεις, θα σοβαρευτείτε ποτέ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το έπιασες το μάρκετινγκ. σου λέει ήρθε ολόκληρος μητροπολίτης μποτσουανας για ταμα δεν θα παει η μεσοκοπη κυρια απο την βεροια και τα περιχωρα.

      Διαγραφή
    2. τοπιασες το νοημα της ορθοδοξιας ,φιλε

      Διαγραφή
  2. Και τότε γιατί την διάβασες; Για να κάνεις μια κριτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ