Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο του δήμου Βέροιας

Κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε σε εκπαιδευτικό σε σχολείο του δήμου Βέροιας. Πρόκειται για εκπαιδευτικό στο Δημοτικό Σχολείου του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος αργά το απόγευμα βρέθηκε θετικός στον covid19. Οι γονείς των μαθητών ενημερώθηκαν χθες το βράδυ για την εξέλιξη αυτή
προκειμένου να κρατήσουν τα παιδιά τους σήμερα στο σπίτι. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με ένα κρούσμα δεν προβλέπεται η αναστολή λειτουργίας ολόκληρου του σχολείου αλλά μόνο του τμήματος στο οποίο εντοπίζεται το κρούσμα.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον ΕΟΔΥ σχετικά με τη σειρά μέτρων που θα ληφθούν και με τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ώστε να γνωμοδοτήσει εάν κλείσει τμήμα του σχολείου ή όχι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και για πόσο χρονικό διάστημα, ενώ η τελική απόφαση αναμένεται μέχρι το μεσημέρι.

4 σχόλια:

  1. Μέ τά τέστ PCR - ΓΤΠ (γιά τά πανηγύρια), ὁ ΠΕΟΔΥ (περιβόητος ΕΟΔΥ) γίνεται τό μακρύ χέρι τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως τοῦ Κούλη, τό ἐργαλεῖο καταστροφῆς τῆς κοινωνίας κατά τόπους. Ὅπως χτύπησαν ἄδικα τῶν ἀδίκων τήν Πέλλα γιά ὑγιέστατους, καθ' ὁμολογίαν μάλιστα τῶν «εἰδικῶν» ἐντελῶς ἀσυμπτωματικούς ἀνθρώπους (κἄπου 114 πρόσωπα παρουσίασαν ὡς «θετικούς» στόν κοροϊδοϊό), ἔτσι ἑτοιμάζονται νά πλήξουν καί τήν Ἠμαθία, καί τήν Ἑλλάδα ὁλόκληρη, κατά προτίμησι λίγο πρίν τά Χριστούγεννα, γιά νά ξανακλείσουν τίς ἐκκλησίες καί νά καταστήσουν ὅλο τόν κόσμο ἐξαρτημένο ἀπό τά ἀνεξάντλητα μέν, ψίχουλα δέ τῆς νέας τάξεως._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε αγγλοσαξωνα κοπυ πειστ τα κανεις τα σχολια σου? ολο τα ιδια μας λες. αν ειναι να επαληθευτούν οι προφητειες στις μερες μας, τότε είναι να έρθει και ο χριστος η αυτο δεν σε συμφέρει οπότε και το αποκρύπτεις.
      σταματά επιτέλους. μια πανδημια ειναι που ετυχε να πεσει τις μερες που θα εισαι και εσυ στην γη.

      Διαγραφή
    2. Τιτανομεγιστοτεράστιε D.H.διαβάζω τα ψαγμένα σχόλια σου με ευλάβεια από την αρχή της πανδημίας και συμφωνώ στο έπακρο με τις απόψεις σου.Θα ήθελα όμως να θπροσθέσω ότι η Ν.Τ.Π. εκτός τους ψεύτικους θανάτους του κοροϊδοιού προσπαθεί να μας πείσει οτι υπάρχουν θάνατοι και από ναρκωτικά. Μόνο εσύ μπορείς να αποδείξεις ΚΑΙ αυτό το τεράστιο ψέμα των χαλίφηδων της Ν.Τ.Π. Ενημέρωσε σε παρακαλώ τα πρόβατα ότι όλοι οι θάνατοι από ναρκωτικά είναι μούφα και κρύβονται συμφέροντα των νεφελίμ και των ελοχίμ μέσω αυτών. Η ηρωίνη για παράδειγμα είναι για τους ήρωες!Άρα δεν θέλουν να κάνουμε χρήση για να μην γίνουμε Καραϊσκάκηδες και Κολοκοτρώνηδες!Τα υπόλοιπα ανάλυσέ τα εσύ τρισμέγιστε ηγήτορα για να καταλάβει και πλέον δύσπιστος το μεγαλείο σου!!!

      Διαγραφή
  2. να τα κλεισουν ολα, να προφυλαχτουμε,κι ας τρωμε ψιχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ