Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικά στον κορωνοϊό άλλα 5 μέλη της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη το πρωί της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου 2020 στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, προκειμένου να διενεργήσουν τεστ κορωνοϊού στο αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό team του Φιλίππου Βέροιας, έπειτα από την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε παίκτη της ομάδας μπάσκετ. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στον εξωτερικό χώρο του ΔΑΚ, τηρουμένων των πρωτοκόλλων. Τα αποτελέσματα των τεστ επιβεβαίωσαν ακόμα 5 ακόμα μέλη της ομάδας μπάσκετ θετικά στον covid-19. Όπως ενημερώνει η Διοίκηση της ομάδας μπάσκετ, οι προπονήσεις είχαν διακοπεί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως παίκτης ήταν θετικός στον covid-19, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Σε έλεγχο του ΕΟΔΥ που διενεργήθηκε χθες Δευτέρα 12/10 στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας σε όλο το αγωνιστικό, προπονητικό και διοικητικό team, εμφανίστηκαν 5 θετικά κρούσματα κορονοιού.

Αυτά, σε συνδυασμό με το αρχικό, ανεβάζουν το συνολικό νούμερο των κρουσμάτων σε 6. Από την πρώτη στιγμή, απόλυτα εναρμονισμένοι με τις επιταγές των υγειονομικών πρωτοκόλλων, είχαμε διακόψει τις προπονήσεις και τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα, σε πλήρη συντονισμό με τις αρχές. Οι νοσούντες είναι σε καλή κατάσταση και μέλημά μας είναι αυτό να συνεχιστεί και καθ όλη τη διάρκεια του κατ’ οίκον περιορισμού τους. Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι η υγεία των μελών της ομάδας μας, των οικογενειών τους και του κοινωνικού συνόλου.

Το μπάσκετ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και θα ασχοληθούμε μ΄αυτό όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, επιστρέφοντας στα γήπεδα δυνατότεροι από πριν, ξεπερνώντας ως ομάδα και οργανισμός έναν ακόμα σκόπελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ