Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα ελληνικά γήπεδα

Με φιλάθλους στις εξέδρες θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (Τετάρτη 21/10) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια (Πέμπτη 22/10), για το Champions League και το Europa League αντίστοιχα. Με σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, η Κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει πιλοτικά την είσοδο φιλάθλων στα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς και σε ένα-δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα και με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

Απόφαση της Κυβέρνησης, είναι η μερική επιστροφή των φιλάθλων να γίνει από την 7η αγωνιστική της Super League (31/10-1/11) σε όλα τα γήπεδα, φυσικά με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Οι γηπεδούχες ΠΑΕ οφείλουν να αποστέλλουν σε ψηφιακή μορφή, στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει το πλάνο θέσεων και τα εισιτήρια.
  • Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.
  • Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.
Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες ΠΑΕ, για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

6 σχόλια:

  1. χωρίς εμβόλιο παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. ακόμα και για το ποσοστό που λένε.
    αν είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia poli gelio
    Giati les k otan epitrepotan o kosmos gemizan ta gipeda.kalitera etsi adia gia na min ginonte k episodia opos sinithes ginotane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαϊκιστικό μέτρο προς άγραν ψήφων. Στο Μπέργκαμο της Βόρειας Ιταλίας όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα Αταλάντα- Βαλένθια. Επιστημονικώς αποδεδειγμένο. Μετά οι νεκροί στην πόλη ήρθαν κατά χιλιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
      ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ , ΤΙ , ΑΠΟ ΤΙ , ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΚΛΠ ;
      ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ή Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ;;;

      Διαγραφή
    2. Ενώ εσύ που πιστεύεις ότι η Ιταλία έστησε 35.000 ηθοποιούς για να παραστήσουν τους νεκρούς είσαι ο γίγας της περιοχής. Διδάσκω Βιολογία στη Μέση Εκπαίδευση. Αν εσύ είσαι αγράμματος και δεν ξέρεις να γράφεις με πεζά και να βάλεις τόνους δεν σου φταίει το Μπέργκαμο αλλά η αγραμματοσύνη σου. Τα 667 επιβεβαιωμένα σημερινά κρούσματα σε εκθέτουν. Αλλά έχεις το ακαταλόγιστο. Πρώτα χρειάζεται η υπογραφούλα σου ότι σε περίπτωση που χρειασθείς διασωλήνωση, την απαρνείσαι...

      Διαγραφή
  4. ΕΤΣΙ...ΣΩΣΤΟ.. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ , ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ , ΔΩΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΩΣΕ ΚΟΡΩΔΟΙΟ ΔΩΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ