Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γύρισαν οι καρέκλες του «The Voice» για την Ναουσαία Αθηνά Βέρμη

Συνεχίζει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη
Στο 6ο blind audition του μουσικού διαγωνισμού «The Voice of Greece» που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Κυριακής η Αθηνά Βέρμη. Η 27χρονη Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα και προέρχεται από μουσική οικογένεια, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και έχει στο ενεργητικό της πολλές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ πολλοί από εμάς την έχουμε απολαύσει σε μουσικές σκηνές ή σε live εμφανίσεις της σε μαγαζιά της Νάουσας και της Ημαθίας.

Η Αθηνά επέλεξε να τραγουδήσει το «Να ζήσω ή να πεθάνω (Flamenco)» και κατάφερε να κάνει τις καρέκλες και των τεσσάρων κριτών να γυρίσουν, τόσο με την φωνή της όσο και με την ενέργεια και την διάθεση που κατάφερε να περάσει στην ερμηνεία της. Αν και τη διεκδίκησαν με τον τρόπο τους και οι τέσσερις coaches, η Αθηνά επέλεξε να συνεχίσει στο «The Voice of Greece» στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Καλή συνέχεια Αθηνά!

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ