Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εικόνες ντροπής στην Αλεξάνδρεια: Άγνωστοι βανδάλισαν το Ηρώο

Ποδοπάτησαν και έσκισαν τα στεφάνια

Λίγες ημέρες μετά τις εκδηλώσεις Απελευθέρωσης στην πόλη, οι πολίτες της Αλεξάνδρειας αντίκρισαν ένα πολύ άσχημο θέαμα στο Ηρώο το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2020. Πατημένα και σκισμένα στεφάνια, ένα από αυτά επάνω στο άγαλμα και γενικότερα εικόνες που μόνο ντροπή φέρνουν στην κοινωνία και στην ιστορία αυτού του τόπου.
Δείτε το video από το alexandreia-gidas.gr:

5 σχόλια:

  1. μην γελιόμαστε, φασιστοπαιδα (Antifa) της ακροαριστεράς είναι απο πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κομμουνιστικές παραφυάδες ήταν, σίγουρα. Τέτοιες ημέρες βγάζουν σπυράκια, καθότι ως έγκλειστοι από το καθεστώς Μεταξά, δε συμμετείχαν στον ένδοξο αγώνα των Ελλήνων ορθοδόξων πατριωτών. Μάλλον κάτι ανάλογο χρειάζεται και σήμερα για να πάρει μπρος η πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμεσως να κατηγορησετε τους κομμουνιστες,αυτοι δεν κανουν τετοια,ανεγκεφαλα
    χωριατακια ηταν που δεν εχουν τι να κανουν στα χωρια τους και περιφερουν την αθλια υπαρξη τους απο δω κι απο κει καταστρεφοντας ,αφου μονο αυτο μπορουν να κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φασιστικές συμπεριφορές εναντίον όσων δεν ειναι σαν κι αυτους. Χρεοκοπημένη αριστεροσύνη ηττημένων σε όλα, στην συνείδηση του απλού λαού. Εαν ειναι πιτσιρικάδες, συγχωρεμένοι απο μένα . Οτι τους μάθαμε, οτι ειδαν απο εμες τους μεγάλους, αυτα αναπαράγουν. Εμείς, ομολογουμένως, τα κάναμε σαν τα μούτρα μας. Θα καταλάβουν κι αυτοί οτι η βαρβαρότητα γενικά αλλά ιδιαίτερα και εναντίον του εργάτη, έπιασε οροφή σε αριστερά καθεστώτα. Αριστερά τρόπος του λέγειν. Ξερός φασισμός και τιποτε λιγότερο. Απάνθρωποι φασίστες, που δεν σεβονται ούτε νεκρούς, ουτε συγγενείς νεκρών. Μια ψυχή, και συναίσθημα χοιροστασίου. Η πλάκα ειναι οτι διεκδικούν δικαιώματα, ανθρώπινα. Οι απάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ