Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο έφεδροι από την Αλεξάνδρεια στην πορεία για την Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

26 χιλιόμετρα διένυσαν 67 μέλη και φίλοι της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 στη Θεσσαλονίκη. Η πορεία διήρκεσε 5,5 ώρες από τη Γέφυρα Θεσσαλονίκης μέχρι τον Λευκό Πύργο και έγινε για να τιμηθεί η επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον οθωμανικό ζυγό. Ανάμεσα στους 67 υπήρχαν και 2 Έφεδροι από την Αλεξάνδρεια, ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος και ο Γιώργος Βουβαλάς που υπάγονται στη Λ.ΕΦ.Ε.Δ. (Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων) Ημαθίας. Δείτε εικόνες από το alexandreia-gidas.gr:








15 σχόλια:

  1. Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΑ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ Ε.Σ. ΤΟ 1912 ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΣΚΛΑΒΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΑΝΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ.
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ & ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
    ΕΙΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ένδοξος! Ελληνικός Στρατός! είχε και τον ηγέτη του, τον διάδοχο του θρόνου, Κωνσταντίνο. Επί σειρά ετων οι εορτασμοί γίνονταν στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στον Βαρδάρη. Ήρθαν μετά οι σοσιαλιστές και τα άλλαξαν όλα για να εξασθενίσει από τη μνήμη του λαού οι αγώνες των προγόνων μας.

      Διαγραφή
    2. Ίσα ίσα . Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον βρώμικο ρόλο που έπαιξαν διαχρονικά οι Γλυξμπουργκ και τα τσανακια τους...

      Διαγραφή
    3. Τόσο ξέρεις, τόσο μιλάς. Πάρε τους κούληδες και τους τσίπρες και τσιμουδιά, γιατί αυτοί σου αξίζουν.

      Διαγραφή
  2. Η βλακεία στρατοκαυλων ,πάει σύννεφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως κι ετσι δεν ορμηξε ακόμη κανένας ..."προοδευτικός", διεθνιστής και ολα τα υπόλοιπα; Μα πως επιτρέπουν ακροδεξιούς , στρατόκαυλους να γίνονται ειδηση; Πόσο μεθοδικά μας κομμάτιασαν την λογική. Το αυτονόητο. Τιμή σε επώνυμους αλλα κύρια στους ανώνυμους καθημερινούς συνανθρώπους μας, που εδωσαν τα πάντα γιαυτην την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι σχέση έχουν αυτοί; Νομίζουν τα προσκοπακια αυτά ότι κάνουν κάτι;

      Διαγραφή
  4. Όλοι εσείς που κατακρίνετε και ειρωνεύεστε αυτό το αξιόλογο εγχείρημα,θα σας έλεγα ότι θά'πρεπε να ντρέπεστε.Αλλά για να νιώσει κάποιος ντροπή,θα πρέπει να έχει τσίπα και συνείδηση,που φυσικά δεν έχετε ούτε ίχνος σε κάποιο από τα δύο..χρησιμοποιείτε την τακτική των άχρηστων τεμπέληδων, δηλαδή επειδή εσείς είστε άχρηστοι και ανίκανοι, μειώνετε τους ικανούς και τις πράξεις τους για να φανείτε εσείς ψευδώς άξιοι και ικανοί!Σκουπίδια ολκής!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρσιμε και ικανέ,ξεκαβαλα.Απλως βγήκανε βολτουλα .

      Διαγραφή
    2. Συγκριτικά με 'σένα,είναι δεδομένο ότι είμαι πιο χρήσιμος και ικανός! Τράβα τώρα στις κούνιες για να χαρείς λίγο..

      Διαγραφή
  5. Οι περισσότεροι από αυτούς ζουν για το εφετζιλίκι.
    Αν όχι όλοι οι περισσότεροι από τους εικονιζόμενους στο στρατό λουφάριζαν η πέρασαν την θητεία τους ζάχαρη με τα βύσματα τους, οι δε ΔΗΘΕΝ αξκοι που είναι όλο φωτογραφίες, δεν ξέρουν να διοικήσουν ούτε πρόβατα, όλα για την δημοσιότητα.
    Είναι αυτό που λένε μυαλό ''μπέργεν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα τους βάλεις να περπατήσουν σε κανένα βουνό η να κοιμηθούν το βράδυ έξω, την άλλη μέρα όλοι θα τρέχουν στα νοσοκομεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πατριώτες της ΛΕΦΕΔ και κάθε ΛΕΦΕΔ,υπάρχει και η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ...αλλά εκεί άλλοι θα σας κάνουν κουμάντο,πράγμα που δεν θέλετε γιατί τα ξέρετε ΟΛΑ,ΜΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι στο μπλαμπλα αλλά κανενας δεν παιρνει τον κωλο του απο την πολυθρονα, μονο να κρινετε ξερετε.
    Ακολουθηστε ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ..!!
    Οσο για εσενα ΤΡΟΜΠΟΝΙ της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ δηθεν..επειδη σας ειδα τι κανετε......ΑΣΕ
    Οσα δε φτανει η αλεπου ειστε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ