Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυξημένα τα κρούσματα κορωνοϊού στην Κοζάνη - Πίεση στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο

Αυξημένα παραμένουν τα θετικά στον κoρωνοϊό τεστ στο Δήμο Κοζάνης, όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, όπου και εντοπίζονται, τα 23 από τα 30. Εννέα συνολικά οι παραβάσεις χθες το βράδυ, των 150 ευρώ, οι οποίες, διαπιστώθηκαν από την αστυνομία, 5 για κίνηση στην διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας και 4 για μάσκες. Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, που δέχεται μεγάλη πίεση καθημερινά λόγω των νοσηλευομένων covid 19. Για την αντιμετώπιση των περιστατικών που στη διάρκεια της μέρας αγγίζουν και τα 35, για τις 16 κλίνες covid 19, ο αριθμός είναι υπερδιπλάσιος, σύμφωνα με την διοίκηση. 

Χρησιμοποιούνται τα 45 κρεβάτια της παθολογικής αλλά και κλίνες τις χειρουργικής, με το σύνολο των διαθέσιμων κρεβατιών να ανέρχονται σήμεραστα 60 στην μάχη κατά του ιού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 6.500 τεστ, στο εργαστήρι μοριακής βιολογίας στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης που εξυπηρετεί άλλα 8 νοσοκομεία και 20 Κέντρα Υγείας της ευρύτερης περιοχής, Δυτική Μακεδονία συν Πέλλα και Ημαθία.

1 σχόλιο:

  1. - Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Κοζάνης, που δέχεται μεγάλη πίεση καθημερινά λόγω των νοσηλευομένων covid 19.
    - Γελᾶνε καί τά κοζανίτικα κιχιά._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ