Quantcast

http://picasion.com/

Πέθανε από κορωνοϊό ο βιολιστής Ζήσης Κασιάρας

Ήταν μόλις 53 ετών και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο βιρτουόζος του βιολιού και συνεργάτης πολλών μεγάλων ονομάτων της πίστας Ζήσης Κασιάρας, ο οποίος είχε καταγωγή από τα Γρεβενά. Ο γνωστός μουσικός νοσηλευόταν, θετικός με κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 53χρονος είχε χαρακτηριστεί ένα από τα καλύτερα βιολιά στην Ελλάδα, βρισκόταν για πολλά χρόνια στο πλευρό τραγουδιστών όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Οικονομόπουλος και άλλοι. Στη Βέροια είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εμφανίσεις σε κέντρα διασκέδασης και διάφορες άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

5 σχόλια:

  1. αξεχαστος ,με τον καρρα στις μεγαλες του δοξες, ο βλαχος απο τα γρεβενα ανοιγε το προγραμα με τα αριστοτεχνικα σολο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως να μας έλεγαν και το υποκείμενο νόσημα, λέω εγώ τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλληπητηρια..αλλα..μας ειπατε οτι πεθανε απο κορονοϊο κ τωρα ηρθε η ωρα να μας πειτε κ τον πραγματικο λογο θανατου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορωνοϊός. Ούτε τον πόνο των συγγενών δεν σέβεστε. Και ξέρω κάποια πράγματα παραπάνω.

      Διαγραφή
  4. Ας πει κάποιος δικός του από τί έπασχε αλήθεια ο άνθρωπος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ