Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βρέχει» αναδρομικά στη Βέροια - Οικονομική «ανάσα» για τους συνταξιούχους

Έχουν ξεκινήσει να πιστώνονται τα αναδρομικά από τις περικοπές των κύριων συντάξεων σε εκατοντάδες συνταξιούχους της Βέροιας. Ήδη, πολλοί συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας μεταβαίνουν από το πρωί στα τραπεζικά καταστήματα και βλέπουν «ζεστό» χρήμα να ρέει στους λογαριασμούς τους. Tο υψηλότερο ποσό που θα πιστωθεί είναι 11.124 ευρώ και αφορά πιθανότατα συνταξιούχο δικαστικό, ενώ το χαμηλότερο είναι μόλις 0,01 ευρώ. Τα ποσά για τους συνταξιούχους του ΙΚΑ ανέρχονται 6.180 και για τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ έως 6.994 ευρώ. 

Σήμερα Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, πληρώνονται οι συνταξιούχοι από το τ. ΙΚΑ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ με ΑΜΚΑ που λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8, την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, πληρώνονται οι συνταξιούχοι από το τ. ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ (το απόγευμα της Δευτέρας 26/10 στα ΑΤΜ) και την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου πληρώνονται οι συνταξιούχοι Δημοσίου, τ. ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ , τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ (το απόγευμα της Τρίτης 27/10 στα ΑΤΜ).

Ειδικά αυτές τις ημέρες που οι συνταξιούχοι της Βέροιας μεταβαίνουν στις τράπεζες, θα πρέπει να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή, γιατί η παραβατικότητα παραμονεύει, ενώ και οι αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, καλό θα ήταν να εντείνει τις περιπολίες της γύρω από τις τράπεζες, για την τήρηση της ασφάλειας και την αποφυγή εγκληματικών ενεργειών.

6 σχόλια:

  1. Μπούρδες τα περί του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ.Συνταξιούχοι τραπεζικοί με άρτιο ..λήγοντα εισέπραξαν τα αναδρομικά στις 22 του μηνός,την Πέμπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα αναδρομικά και οι συνταξιούχοι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και τα εισοδήματα των παραγωγικών ηλικιών, εκείνων που έχουν οικογένειες ή πρόκειται να κάνουν οικογένειες. Με 7 και 8 και 9 κατοστάρικα, δεν γίνεται δουλειά. Η μισή παραγωγική Ελλάδα έχει φύγει στα ξένα κι ακόμη και σήμερα με τις συντάξεις ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν υπεξαιρέσεις 500 ευρω είσαι για δυο χρονια φυλακής έτοιμος...
    Αν υπεξαιρέσεις 5 .000 000 ευρώ παίρνεις καλό δικηγόρο κ είσαι με αναστολή έξω για να τα φας..!
    ΑΝ όμως υπεξαιρέσεις κανένα 6-7 Δις κ επιστρέψεις το 1,2 τότε αναγνωρίζεις το λάθος αλλά κ νομιμοποιείς το Λέσι που τα υπεξαίρεσε...
    Συν ότι δείχνεις ότι υπολογίζεις κ το Σύνταγμα που το έχεις κάνει κουρελόχαρτο...!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ??Ν/4093/12.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣτΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΙΣΩ??Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ???ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα, η δεδεξαμενή των ψηφοφόρων, οι συνταξιούχοι, χαίρονται. Αύριο θα έρθει ο λογαριασμός στις επόμενες γενιές. Δύο φορές μας κατέστρεψαν, μία συντηρώντας τα αποκόμματα της μεταπολίτευσης και δεύτερο οδηγώντας την οικονομία στην περαιτέρω καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια ανεβάζετε και τα σπίτια συνταξιούχων μπαίνουν στο στόχαστρο των διαρρηκτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ