Quantcast

http://picasion.com/

Έφυγε από τη Βέροια, πήγε στην Κοζάνη

Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η ΑΕΠ Κοζάνης, καθώς απέκτησε τον Λάμπρο Ταΐρη. Ο 27χρονος μέσος αγωνιζόταν στη Βέροια και αναμένεται να ενισχύσει τους νεοφώτιστους στη Football League. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Λάμπρο Ταΐρη. Ο Λάμπρος είναι 27 χρονών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας, μεγάλωσε στα Σέρβια και έλκει καταγωγή και από το Βελβεντό. 

Ο ταλαντούχος μέσος είχε αρκετές προτάσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας, προτίμησε όμως την ΑΕΠ Κοζάνης θέλοντας να συμμετάσχει και αυτός με τις δυνάμεις του στην προσπάθεια ποδοσφαιρικής αναγέννησης της Δυτικής Μακεδονίας. 

Ο Λάμπρος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Καλωσορίζουμε ακόμα ένα παιδί της περιοχής μας στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ