Quantcast

http://picasion.com/

Από τη Βέροια στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Δύο από τα μεγαλύτερα μπακ του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχουν αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη «Βασίλισσα του Βορρά». Ο Δημήτρης Γιαννούλης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που παίζει στην ΑΕΚ, αποτελούσαν πριν από μερικά χρόνια βασικοί και αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας. Οι δύο παίκτες, είχαν δοθεί ως δανεικοί στην ομάδα της Ημαθίας για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Από την πρώτη στιγμή που φόρεσαν τη φανέλα τη «Βασίλισσας» ξεχώρισαν για το ταλέντο τους και θεωρήθηκαν από τα μεγαλύτερα ταλέντα. 

Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγα χρόνια έχουν κάνει τόσο σπουδαία καριέρα και η τιμή τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει εκτοξευθεί σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ειδικά για τον Γιαννούλη, έχουν κατατεθεί προτάσεις πάνω από 5.000.000 ευρώ από ομάδες της Ιταλίας και της Γαλλίας. 

4 σχόλια:

  1. ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ORIGINAL ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ....ΘΥΡΑ 21 ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη, πιπέρι! Τι φωτογραφίες είναι αυτές με παίκτες να φοράνε βυσσινί και μπλέ! ''Ιβάν κανονίσει μαλώσει εσένα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού τα χρωματα αλλαξαν, σε λίγο θα βάλουν αυγο και μετα θα προκυψει και αετος στο σημα της παλαι βασίλισσας.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ