Συνεχίζεται η διέλευση ανεμοεννητριών έξω από τη Βέροια

Εντυπωσιακή η εικόνα του θεόρατου πτερυγίου
Συνεχίζεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή η μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό τη θέση «Μέλλια» στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οι
διελεύσεις των συρμών υπερμεγεθών φορτηγών γίνεται μέσω της Εγνατίας Οδού και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 12 Οκτωβρίου. Τα φορτηγά, 2 ή 3 κάθε φορά, που μεταφέρουν πτερύγια ανεμογεννητριών, περνούν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πρωινές ώρες έξω από τη Βέροια και οι εικόνες από την Εγνατία κατά τη διάρκεια της διέλευσής τους είναι αρκετά εντυπωσιακές, καθώς πρόκειται για φορτίο μήκους 75 μέτρων έκαστο. 

Κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας βρίσκεται τις ανωτέρω ημέρες και ώρες επί της Εγνατίας Οδού, φροντίζοντας για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Για τη διέλευσή τους είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος, γιαυτό και όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, για το ανωτέρω διάστημα θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο Πολυμύλου.

Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πρωί, από τις 07:30 έως και τις 10:00, θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο Βέροιας μέχρι και τον κόμβο Πολυμύλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας - Νάουσας, στη συνέχεια τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και τέλος θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ