Quantcast

http://picasion.com/

Big Brother: Πρωινός καβγάς στο μπάνιο για Ράνια Καραγιάννη και Σοφία Δανέζη

«Μην με τρελαίνεις - Δεν γουστάρω να μιλάω μαζί σου»
Νέα μέρα ξημέρωσε και οι παίκτες του «Big Brother» o ένας μετά τον άλλον θέλησαν να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο πριν ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Ωστόσο, το ζεστό νερό το οποίο εξαντλήθηκε γρήγορα στάθηκε αφορμή για να στηθεί καβγάς στο μπάνιο ανάμεσα στη Ράνια Καραγιάννη και την Σοφία Δανέζη. «Έλα... Κλείστε το» ακούστηκε να λέει η Ράνια η οποία εκείνη την στιγμή έκανε μπάνιο καθώς ένιωσε το νερό να κρυώνει. «Δεν είναι κανείς στη βρύση» την ενημέρωσε ο Βλαδίμηρος Νικόλα ο οποίος περίμενε την σειρά του.

«Γιατί είναι κρύο;» αναρωτήθηκε η Βεροιώτισσα παίκτρια. «Γιατί μπορεί να πέρασε και η μια ώρα. Δεν έχουμε ανοίξει τίποτα» σχολίασε η Σοφία Δανέζη η οποία περίμενε και εκείνη να κάνει μπάνιο.

«Μια ώρα δεν είμαι εγώ εδω!» απάντησε έντονα η Ράνια μέσα από το ντουζ. «Ράνια; Δε μίλησα για τη μια ώρα για σένα. Μην με τρελαίνεις τώρα, πρωί-πρωί» φώναξε η Σοφία και πρόσθεσε: «Μπορεί να πάρεις σε μια ώρα από την ώρα που ξυπνήσαμε».

«Ναι, ρε φίλε. Με το που ήρθα...» προσπαθεί να συνεχίσει την συζήτηση η Ράνια. «Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου, σε παρακαλώ πολύ» είπε σε έντονο ύφος η Σοφία Δανέζη.

Οι δυο παίκτριες διαπλεκτίστηκαν έντονα με αφορμή το ζεστό νερό, με τη Σοφία να τονίζει πως δεν «γουστάρει» να κάνει συζήτηση με τη Ράνια και τη Ράνια να τονίζει πως δεν βρίσκεται αρκετή ώρα μέσα στο ντουζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ