Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχώρησε από το Big Brother η sexy παίκτρια από την Σκύδρα

Άλλο ένα επεισοδιακό Live του Big Brother προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΚΑΪ που έληξε με τον Χάρη Βαρθακούρη να ανακοινώνει την αποχώρηση της Χριστίνας Ορφανίδου. Η γοητευτική παίκτρια από την Σκύδρα πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Στο άκουσμα την ανακοίνωσης ο Χρήστος Βαρουξής ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς καθώς ο αδερφός του παρέμεινε στο σπίτι. Τους πανηγυρισμούς αυτούς ακολούθησε και ο δίδυμος αδερφός του, Παναγιώτης. Τα δίδυμα αδέρφια δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν και να φωνάζουν πανηγυρικά προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια στους υπόλοιπους παίκτες. Μάλιστα από το στόμα του Πυργίδη ακούστηκε ο χαρακτηρισμός «Καραγκιόζηδες».

 

«Η Άννα Μαρία δεν παλεύεται. Καλό κουράγιο σε αυτούς που έμειναν»

Καλεσμένη στο πλατό του Big Brother LIVE, η Χριστίνα κλήθηκε για να συζητήσει με τους παρουσιαστές σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε αρκετά εκνευρισμένος με την παρέα που έχουν δημιουργήσει τα δίδυμα και η Άννα Μαρία και είπε στη Χριστίνα ότι: «Εσύ αποχωρείς και αυτός ορίεται και σπάει το σπίτι! Εδώ είναι αυτό που βγαίνει από μέσα. Αυτό ήταν σαν κάποιος κέρδισε το λαχείο!»

 

Εκείνη του απάντησε, χαρακτηρίζοντας τα δίδυμα ως παιδιά. Επίσης, δήλωσε απογοητευμένη από τη στάση τους, γιατί ήταν αρκετά κοντά, προσθέτοντας πως: «Η Άννα Μαρία δεν παλεύεται, για το Θεό! Εγώ πέρασα πολύ όμορφα και καλό κουράγιο σε αυτούς που έμειναν! Με πολλά παιδιά θα συνεχίσω να έχω σχέση και εκτός του παιχνιδιού. Εγώ έδωσα χρόνο σε όλους να τους γνωρίσω, κάποιοι δεν ήθελαν. Εγώ θα κρατήσω μόνο τα καλά. Καλύτερα που έφυγα τη συγκεκριμένη στιγμή».


1 σχόλιο:

  1. Στην ηλικία που είναι δεν λέγεται sexy, αλλιώς λέγεται.
    Στα 18,20,22,24,26 ναι.
    Στα 35,45,55...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ