Quantcast

http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικο χωριό στο κέντρο της Βέροιας;

Μπορεί να απέχουμε 62 ημέρες από τα Χριστούγεννα και να βιώνουμε την κρίση του κορωνοϊού, ωστόσο στην Δημοτική Αρχή υπάρχει θέληση για να δημιουργηθεί, κατά την διάρκεια των εορτών, ένα μεγάλο εορταστικό χωριό στο κέντρο της Βέροιας. Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, αναφέρθηκε στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στόχος είναι να ετοιμαστεί ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό στο πάρκο των Αγίων Αναργύρων.

Μια δράση που θα την αναλάβει ιδιωτική επιχείρηση και στην οποία δεν θα συμμετέχει η ΚΕΠΑ, όπως είχε γίνει στο παρελθόν, π.χ. με το Καράβι στο Πάρκο της Ελιάς. Όλα τα παραπάνω αρκεί φυσικά να το επιτρέψουν οι εξελίξεις και τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Πάντως, και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοιας είδηση, αρκετοί συμπολίτες το δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά, ειδικά για τα μικρά παιδιά που θέλουν να δούνε όμορφες εικόνες στην πόλη μας!

13 σχόλια:

  1. Μωρέ πάτε καλά που θα κάνετε χωριό χριστουγεννιάτικο που από την στιγμή που δεν επιτρέπεται ο συγχρωτισμός δεν γίνονται σχολικές γιορτές δεν γίνονται.παρελασεις κ άλλες εκδηλώσεις εσεις εκεί στον δήμο ακούτε για να σας πουν ότι κάνετε κάτι το κάνετε τίποτα ουσιαστικό δεν κάνετε όλα στον βωμό της δόξας κ του θεαθηναι απαράδεκτοι καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει όταν θα μαζευτούν στο χωριό όλοι μικροι μεγάλοι ο ένας επάνω στον άλλον να φάει ένα κεράκι να κάνει μια ζωγραφιά κοτιναλλο προκύψει χαμός κ κορονοιος σκεφτείτε καλύτερα δεν χάθηκε ο κόσμος να μην γίνει κ μια χρονιά τόσα δεν γίνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ πώς κατάφερες να γράψεις ένα κείμενο 100 λέξεων χωρίς ούτε μια τελεία. Γι' αυτό δε βγαίνει και νόημα σε όσα γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Δικιο εχεις! Αποφυγετε τον συνωστισμό μας λενε!

      Διαγραφή
  2. Εδώ υπάρχουν κρούσματα σε εμπορικά που πάμε και ψωνίζουμε και το κρύβουν!!!!O δήμος που θα κάνει εκδηλώσεις έξω μας πειραξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ;;; ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣ. ΧΩΡΙΑ

      Διαγραφή
  3. Κάντε εκδηλώσεις. Φτάνει η μιζέρια μερικών. Όποιος δεν θέλει να πάει στης εκδηλώσεις, ας κάτσει σπίτι του αν φοβάται η ακόμα καλύτερα ας μπει σε μια γυάλα να μην αρρωστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΔΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ €€€;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πάτε καλα. Αυτοί η μας δουλεύουν η δεν έχουν καταλάβει τίποτα. Εδώ μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου να μην μαζευόμαστε πολλα άτομα και τώρα τους έπιασε να κάνουν χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρελαθηκαν στην ΚΕΠΑ , θελουν την οργη παλι των βεροιωτων και την δημοσιευση τους παλι στα καναλια ! δεν βαλαν μυαλο απο την συναυλια τους . Αφου ετσι θελουν ας γινουμε παλι γνωστοι πανελληνιως για τις γιορτες μας εν μεσω Κοβιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΓΓΕΛΗς. Α ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΡΑΝΔΡΟΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ Η ΤΙΠΟΤΑ ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΙ!! ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΞΗΓΩΝΩΘΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι το παίζετε ειδήμονες αλλά κανείς δε φοράει μάσκα! Από τη μέρα που βγήκε η Ημαθία απο τον συναγερμό του covid-19 οι καφετέριες είναι τίγκα στον κόσμο ο ένας επάνω στον άλλον χωρίς μάσκες. Σας πείραξε το χωριό τώρα και θέλετε να βγάλετε την ξυνιλα σας και τα κόμπλεξ σας! Εννοειται πως αν γινει χωριό θα υπάρχει και το αναλογο μέτρο προστασίας. Δε θα είναι γιουχου κουκουρούκου, αλλα οταν δεν υπάρχει θετική σκέψη πως να γινουν ολα αυτά. Μόνο γκρινια και μιζέρια και όλοι ξερολες! Σκατόψυχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακάρι να γίνει όσοι φωνάζουν αρνητικά τρέχουν για selfie στα Τρίκαλα στην Δράμα και στον Βόλο . Μια φορά είπε ο δήμος να στολίσει. Έχει τόσα χρόνια δεν ασχολείται πετάει τα λαμπιόνια στα δέντρα φέρνει κανά σουργελο να τραγουδήσει και την βγάλαμε και φέτος....και άλλοι δήμοι θυσαυριζουν από τις δράσεις.... ξυπνάτε ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ